Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Albo prawie gruntowny np trochę mnie przeraża ciac futryny i ten hałas dla sąsiadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miłość się kupuje tak napisał: Albo prawie gruntowny np trochę mnie przeraża ciac futryny i ten hałas dla sąsiadów Nie dasz meliniarzu, a po drugie cie nie stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Na pewno mogłem zacząć od podłogi gladzie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miłość się kupuje tak napisał: Albo prawie gruntowny np trochę mnie przeraża ciac futryny i ten hałas dla sąsiadów pomyślą dziwaku że kogoś na kawałki tniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, p0lka napisał: Nie dasz meliniarzu, a po drugie cie nie stac No juz się nie opłaca bo 3/5 roboty za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Na pewno mogłem zacząć od podłogi gladzie wszystko HAHAHA gładzie chce robić jak pojęcia nie ma Edytowano 10 godzin temu przez p0lka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Ale mogłem do cna zrobic to nie takie trudne rzeczy te remonty jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, p0lka napisał: HAHAHA gładzie chce robić jak pojęcia nie ma Wszystko jest na YouTube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Okna robiłem gladz i nad drzwiami prosta sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, p0lka napisał: HAHAHA gładzie chce robić jak pojęcia nie ma Jakbym miał dewelopera mieszkanie lub dom to bym zrobil już wszystko sam wgl się nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Tu jest trochę gorzej bo sasiedzi bo halas bo trzeba wyrywac deski futryny podlogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Ale poważnie może na sam koniec zrobię podłogę wszędzie jakis parkiet taki sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Panele podłogowe w sensie skoro 1500zl 50m2 to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu Łatwiej się robi gdy mieszkanie puste wtedy jest łatwo tu często jest więcej logistyki np meble sypialni stały długo na przedpokoju i nie można było zrobić przedpokoju Jedno hamuje drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu A odnośnie samej pracy gdy robisz remont pomieszczenia i jest pusto to prosta robota zrobić to gruntownie wiadomo trzeba mieć kasę na materiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: Panele podłogowe w sensie skoro 1500zl 50m2 to czemu nie bo to 3 miesiące twojej renty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu I takom mam rozkmine że mogłem się bardziej przylozyc więcej kasy wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Jakbym miał dewelopera mieszkanie lub dom to bym zrobil już wszystko sam wgl się nie boje No widzisz pojeebancu czyli len nie jesteś, jak masz taką chęć do pracy idź do budowlanki, tam będziesz miał swoją ekipe i mało ludzi będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 256 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Na pewno mogłem zacząć od podłogi gladzie wszystko Może zacznij od ogrzewania podłogowego? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Może zacznij od ogrzewania podłogowego? Tak. Tu nie ma sensu jest ciepło cały rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 256 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Tu nie ma sensu jest ciepło cały rok Pravik zna się na budowlance, to napewno ci pomoże. To fachowiec i jeździ tirem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Może zacznij od ogrzewania podłogowego? Tak. Może były ze spółdzielni bo wyżej remont łazienki i wymienia grzejnik na nowy czy mam odkrecone na 5 żeby poplynelo czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu Nie wiem czemu byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Pravik zna się na budowlance, to napewno ci pomoże. To fachowiec i jeździ tirem. Ja za darmo nie chce ogrzewania więcej później płacić za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu Wystarczy mi że muszę dopłacać przez 9mcy po 46,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 107 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Tak Nie dałbyś, zejdź na ziemię. Ty przy zwykłym malowaniu miałeś milion pytań i walczyłeś jak ruscy pod Stalingradem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 256 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja za darmo nie chce ogrzewania więcej później płacić za to Przyjemności kosztują. I nie warto sobie pewnych rzeczy odmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie dałbyś, zejdź na ziemię. Ty przy zwykłym malowaniu miałeś milion pytań i walczyłeś jak ruscy pod Stalingradem. Dałbym czuje to i następny se zrobię sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 2 Napisano 9 godzin temu Kupe w kiblu zbieram będą gładzie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach