Onaaaa 322 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: a nie Karo Karolina albo Brigitte Bardot ? Anastazja ma lepszy zawód bo łatwiej o klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Może kogoś ma zniknęło ogłoszenie z jednego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Ale ładne te dziewczyny kiedyś sobie zacznę chodzić jak już nie będę wierzył w nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 322 Napisano 5 godzin temu Ja tam w nic nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja tam w nic nie wierzę. Nawet wiem kiedy jak ciotka umrze już nikt nie będzie mnie pilniwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Siostra 2tys km stąd będę chodził na koorwy jak do hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Otwór w ścianie nośnej (z podciągiem): koszt od 3000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Ja bym nawet zrobił bez umywalki albo atrape i by taniej było o 3000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu Szczególne wymagania dotyczące kuchni i aneksu kuchennego wymienione są w § 93 r.w.t., który nakazuje bezpośrednie oświetlenie tych pomieszczeń światłem dziennym W mieszkaniu wielopokojowym dopuszcza się stosowanie aneksu kuchennego w pokoju przeznaczonym na pobyt dzienny pod warunkiem zastosowania w tym aneksie wentylacji. Należy także pamiętać, że w przypadku zastosowania okapu kuchennego w aneksie kuchennym należy zapewnić podłączenie tego okapu do odrębnego przewodu kominowego. Te regulacje są bardzo istotne zarówno dla projektantów, jak i dla inwestorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Ja tam w nic nie wierzę. Ogólnie trzeba kratke wywiercic wtedy można zrobić niby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu Ja też nie powinienem w nic już wierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach