Malowany 216 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dobrze wiem, że tu wejdziesz. Edytowano 6 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 5 godzin temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 5 godzin temu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu Elka jest twoja ja zakończył latanie za nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 5 godzin temu Nikogo nie potrzebuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Elka jest twoja ja zakończył latanie za nią A może to ja będę decydować o takich rzeczach jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A może to ja będę decydować o takich rzeczach jak myślisz? Ja już nie chce rób co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz Nigdy nie chciałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 5 godzin temu czas spać a wy tu se piszcie z odklejonym peedofilem fantazjującym o tym co by było gdyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz Oo mogę naprawdę? Huh to idę w balet. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz To 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Oo mogę naprawdę? Huh to idę w balet. No przegielas mam dość ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miłość się kupuje tak napisał: No przegielas mam dość ciebie Chyba na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: No przegielas mam dość ciebie Hasta la vista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hasta la vista. Pokazalas że ciotka ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Pokazalas że ciotka ma rację Myśl sobie co chcesz, tylko odbij w końcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALERT RCB 11 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Pokazalas że ciotka ma rację Twoja ciotka sra do reklamówek, stąd wątpię, żeby kiedykolwiek miała rację z czymkolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ALERT RCB napisał: Twoja ciotka sra do reklamówek, stąd wątpię, żeby kiedykolwiek miała rację z czymkolwiek. To samo pisałam juz dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Myśl sobie co chcesz, tylko odbij w końcu. To ty odbij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 4 godziny temu From Matilda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: To ty odbij. Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 120 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Nie może wytrzymać z zadrości o Malowanego A powinien ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, Malowany napisał: Nikogo nie potrzebuję To było do przewidzenia a dawałem max pół roku. 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Wchodzisz w moje tematy zostawić komentarz -> latasz za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie może wytrzymać z zadrości o Malowanego A powinien ... Tyle to juz wiadomo od dawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: Wchodzisz w moje tematy zostawić komentarz -> latasz za mną. Spoko. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tyle to juz wiadomo od dawa. Jesteś pustakiem dla którego nic się nie liczy więc baw się sama w swoim gowwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach