hrabia Pomme de terre 37 Napisano 10 godzin temu 1 grosza i tak stał i kombinował se koszt jednego mycia rąk 6-10 groszy koszt amortyzacji ręcznika pochylenie się koszt zużycia butów ( nacisk punktowy ) nie opłaca się xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeba hipermarket tak 9 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: 1 grosza i tak stał i kombinował se koszt jednego mycia rąk 6-10 groszy koszt amortyzacji ręcznika pochylenie się koszt zużycia butów ( nacisk punktowy ) nie opłaca się xd Dokładnie moje myśli som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 7 Napisano 10 godzin temu Mnie sie wczoraj snilo ze pisze z klaudia na kafe i bylo pelno mojego spamu i ktos mi pisal dobrze ze jestes bo ruch robisz xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 449 Napisano 9 godzin temu myślałem, że więcej znalazł i na panienki wydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 34 Napisano 9 godzin temu Moze to sen proroczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach