hrabia Pomme de terre 80 Napisano 22 Maj 1 grosza i tak stał i kombinował se koszt jednego mycia rąk 6-10 groszy koszt amortyzacji ręcznika pochylenie się koszt zużycia butów ( nacisk punktowy ) nie opłaca się xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 22 Maj myślałem, że więcej znalazł i na panienki wydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 34 Napisano 22 Maj Moze to sen proroczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 23 Maj Dnia 23.05.2025 o 09:06, KaszalotSpermacetowy napisał: Hahaha xD tak, te neurotyczne wyliczenia kosztów każdej czynnosci xD Szkoda że średnio pamiętam ostatni sen, jedynie taki z fryzjerem obcinającym mi włosy ale śniło mi się coś jeszcze Ja przed snem powtarzam sobie w myślach "ja chcę zapamiętać sny" i odkąd ja tak robię, to ja częściej miewam zapamiętane sny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 23 Maj Dnia 23.05.2025 o 10:08, Daniel86 napisał: Ja przed snem powtarzam sobie w myślach "ja chcę zapamiętać sny" i odkąd ja tak robię, to ja częściej miewam zapamiętane sny. To moze powtarzaj sobie "znajde prace i kupie sobie telefon". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 23 Maj Nic mi się nie śniło ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 23 Maj Dnia 23.05.2025 o 10:31, Żaba Monìka napisał: To moze powtarzaj sobie "znajde prace i kupie sobie telefon". Raczej nie chce jej znaleźć. Taki Leżak nr 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 23 Maj Dnia 23.05.2025 o 11:14, wizardPL napisał: Ja tez nie chce pracy, kto normalny chce pracowac? Bo na pewno nie ja Ja bym nie miał nic przeciwko pracy zarobkowej, gdyby ona była czymś podobnym do 2-tygodniowego kursu. Czyli ja sobie siedzę na luzie przed komputerem, ja spotykam się z ludźmi, w tym również z miłością życia, i jeszcze jest mi za to płacone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach