TRZYNASTY 5 Napisano 3 godziny temu Kto jest za jej powrotem? Wszyscy? Drugiej takiej jak ona tu nie ma i raczej już nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 3 godziny temu A odeszla? Niedawno tu pisala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 3 godziny temu Też potrafię taką czcionkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, TRZYNASTY napisał: Kto jest za jej powrotem? Wszyscy? Drugiej takiej jak ona tu nie ma i raczej już nie będzie. Odeszła przez ciebie bo blokowałeś skrzynki kutafonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, p0lka napisał: Odeszła przez ciebie bo blokowałeś skrzynki kutafonie Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dark.Prince napisał: Kto Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, p0lka napisał: Iskra Ale kto jej blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dark.Prince napisał: Ale kto jej blokował No ten co założył temat, przecież to on jest największym blokerem skrzynek na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, p0lka napisał: Odeszła przez ciebie bo blokowałeś skrzynki kutafonie Cͨoͦ ᴛⷮy рⷬiͥeͤ̇rͬdͩoͦIͥiͥs͛z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cͨoͦ ᴛⷮy рⷬiͥeͤ̇rͬdͩoͦIͥiͥs͛z To eLciu, to ten blokuje skrzynki po nocach wszystkim Edytowano 2 godziny temu przez p0lka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, p0lka napisał: To eLciu, to ten blokuje skrzynki po nocach wszystkim No nie wszystkim, nie przesadzaj, tylko wybranym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 2 godziny temu Iskre wyhejtowaly selkie i zaba monika, bo pisze z lezaczkiem i go broni, i za to jej sie dostaje Malowany tez sie do niej sadzil wiele razy Przykro na to patrzec, mam nadzieje, ze iskra jest szczesliwsza, gdy jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, p0lka napisał: To eLciu, to ten blokuje skrzynki po nocach wszystkim Rozne osoby blokują, mi na 99% klaudiusz blokowala i przestala bo afera ucichla I smakosz blokuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 2 godziny temu To ty blokujesz swiniak a nie klaudiusz, zganiasz na nia hejterze, a to ty blokujesz skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, pasztetowa wizard napisał: To ty blokujesz swiniak a nie klaudiusz, zganiasz na nia hejterze, a to ty blokujesz skrzynki Sam sobie blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 1 godzinę temu A nie wiem, w sumie to nie wiem czemu klaudiusz mialaby blokowac skrzynki komukolwiek, mnie ostatnio tez ktos bloknal, ale to na pewno nie klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 2 Napisano 1 godzinę temu Nie twierdze ze wszystkim blokuje klaudiusz ale mi blokowała na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 59 minut temu Tesknie za kafe w ktorym nie bylo skrzynek, bo te placze o blokowane skrzynki to jakas zenada w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marija 10 Napisano 50 minut temu 1 godzinę temu, pasztetowa wizard napisał: To ty blokujesz swiniak a nie klaudiusz, zganiasz na nia hejterze, a to ty blokujesz skrzynki Kto to świniak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 47 minut temu Bicu a swiniak to ksywanktoranwymyslili srun z klaudiuszem dosc obrazliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeba hipermarket tak 9 Napisano 37 minut temu 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Też potrafię taką czcionkę. Bo pewnie twoje konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach