Nimfa432 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Edytowano 10 godzin temu przez Nimfa432 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 265 Napisano 6 godzin temu chuligan ktory przeszedl na jasną strone mocy bedzie dobrym prezydentem. czosnek to wydyganiec i ćpie jakies narkotyki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ma mniej pomarszczone czoło od myślenia albo lepszy mejkap Edytowano 6 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: chuligan ktory przeszedl na jasną strone mocy bedzie dobrym prezydentem. czosnek to wydyganiec i ćpie jakies narkotyki bycie pacynką chorego psychicznie kociarza to je jasna strona mocy? bardzo dobrze że tak jak pan braun zalecał pozostałem na mrocznej. Edytowano 6 godzin temu przez redystrybucja stulejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 3 Napisano 6 godzin temu Ok, młodszy po prostu. Whatever z tymi zmarszczkami od myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 96 Napisano 6 godzin temu Jedno jest pewne, zaoszczędzimy na BOR, bo Nawrocki raczej bodygardów nie będzie potrzebował jako prezydent. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Jedno jest pewne, zaoszczędzimy na BOR, bo Nawrocki raczej bodygardów nie będzie potrzebował jako preezydent. w sensie że kibole będa latać za nim za darmo? cieżko będzie w warszawie kibolom lechii biegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 96 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, redystrybucja stulejki napisał: w sensie że kibole będa latać za nim za darmo? cieżko będzie w warszawie kibolom lechii biegać. w sensie, że on potrafi sam przylutować jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: w sensie, że on potrafi sam przylutować jak trzeba mało śmieszne żarty. idi amin tez był bokserem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: w sensie, że on potrafi sam przylutować jak trzeba Ja też. I ty też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 6 godzin temu Mam gdzieś wybory. Mój ukochany klub piłkarski wygrał 1:2 z Częstochową, piłkarze świętują kolejne punkty, ciesząc się jak dzieci, a politycy to złodzieje, którzy rozdają kasę Ukraińcom, a oni z nas się śmieją 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 662 Napisano 6 godzin temu czy to wspaniałe forum moderuje posty ze słowem zli kwi do wano ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 6 godzin temu Osoba, która blokuje dziś wszystkie ciekawe tematy (polityka, antykoncepcja) powinna ponieść karę i koszty. Pamiętaj, cokolwiek tutaj robisz zostawia jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego co robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 662 Napisano 6 godzin temu Ja oglądam debatę prezydencka w Polsacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: czy to wspaniałe forum moderuje posty ze słowem zli kwi do wano ? pozostałości moderacji pisowskiej, do tej pory nie można używać słowa preezydent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 38 Napisano 6 godzin temu PREZYDENT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 372 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Ja oglądam debatę prezydencka w Polsacie Jo tyż. Ale News Edytowano 6 godzin temu przez Caryca łabędzica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 96 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: politycy to złodzieje, którzy rozdają kasę Ukraińcom, a oni z nas się śmieją prawda Edytowano 6 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, RC + napisał: w sensie, że on potrafi sam przylutować jak trzeba no to najwazniejsza umiejetnosc u pre.zydenta zeby sie umial bic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, redystrybucja stulejki napisał: pozostałości moderacji pisowskiej, do tej pory nie można używać słowa preezydent. Napisz 'po pol sku' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 6 godzin temu to lepiej darka michalczeskiego wybrac albo golote z uposledzeniem umyslowym maja mocniejsze ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: no to najwazniejsza umiejetnosc u pre.zydenta zeby sie umial bic aż sie przypomina: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: to lepiej darka michalczeskiego wybrac albo golote z uposledzeniem umyslowym maja mocniejsze ciosy popka to rozwiąże problem psów bez smyczy i kagańców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: to lepiej darka michalczeskiego wybrac albo golote z uposledzeniem umyslowym maja mocniejsze ciosy Każdy bokser ma coś nie tak z głową. Może Tysona wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Mam gdzieś wybory. Mój ukochany klub piłkarski wygrał 1:2 z Częstochową, piłkarze świętują kolejne punkty, ciesząc się jak dzieci, a politycy to złodzieje, którzy rozdają kasę Ukraińcom, a oni z nas się śmieją Madzia znowu popiłaś Edytowano 5 godzin temu przez Jestem pdf tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 5 godzin temu napisze tak jako osobnik który trenował amatorsko boks trochę i poznał trpchę ludzi z tego środowiska - jak sie dostaje w łeb to później głowom sie je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Każdy bokser ma coś nie tak z głową. Może Tysona wybrać? ty też masz a bokserem nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jestem pdf tak napisał: ty też masz a bokserem nie jesteś A skąd ty możesz wiedzieć co kto tutaj ma? Tania imitacjo i podszywie Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Jestem pdf tak napisał: Madzia znowu popiłaś Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: A skąd ty możesz wiedzieć co kto tutaj ma? Tania imitacjo i podszywie Leżaka? Kochana przecież znam cię nie od dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach