Jestem pdf tak 0 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie. przecież widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Każdy bokser ma coś nie tak z głową. Może Tysona wybrać? Że każdy taki inteligentny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Że każdy taki inteligentny? tak, im więcej walk tym inteligentniejszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Że każdy taki inteligentny? Saleta jest fajny i dał córce nerkę.. A dlaczego od razu ma być inteligentny? Czy tam wykształcony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: tak, im więcej walk tym inteligentniejszy. po stu walkach w kategorii ciezkiej osiaga kazdy iq widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: tak, im więcej walk tym inteligentniejszy. Dlatego trzeba na niego głosować bo jeszcze kilka ustawek i będzie polska miodem i mlekiem płynąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Jestem pdf tak napisał: przecież widać Ale co mi widać człowieku? Głodny jesteś czy na farbę ci brakło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: po stu walkach w kategorii ciezkiej osiaga kazdy iq widmoka A widzisz a Promyk bez walk ma takie a ten musi sto walk jeszcze przejść- cienias. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: po stu walkach w kategorii ciezkiej osiaga kazdy iq widmoka widmok wyzwolił się z cyklu życia i śmeirci z pomocą butaprenu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dlatego trzeba na niego głosować bo jeszcze kilka ustawek i będzie polska miodem i mlekiem płynąca. dokladnie tak dlatego postaw obok jego nazwiska 4 krzyzyki to dasz mu 4 glosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A widzisz a Promyk bez walk ma takie a ten musi sto walk jeszcze przejść- cienias. No nie za bardzo ma, bo walił głową w witryny sklepowe i głośno o tym pisał. Więc nie do końca to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A widzisz a Promyk bez walk ma takie a ten musi sto walk jeszcze przejść- cienias. takei ma geny to i bez wstrzasów mózgu osiagnal nirvanne poza tym co lbem witryn rozbil to nikt mu tych dokonan nie odbeirze tak samo jak karolowi ustawek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, redystrybucja stulejki napisał: popka to rozwiąże problem psów bez smyczy i kagańców Fuuuuj, żywy przykład na to jak wielki syf z mózgu robią narkotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 0 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ale co mi widać człowieku? Głodny jesteś czy na farbę ci brakło? że jesteś pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jestem pdf tak napisał: że jesteś pijana Nie jestem tobą Pravik. Idź spać i przestań podszywać ludzi ułomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: dokladnie tak dlatego postaw obok jego nazwiska 4 krzyzyki to dasz mu 4 glosy Jeden tylko się da ale pomyśl bokser przyszłością narodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie jestem tobą Pravik. Idź spać i przestań podszywać ludzi ułomie. przecież lerzak to nie człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A widzisz a Promyk bez walk ma takie a ten musi sto walk jeszcze przejść- cienias. Ty sobie w tym momencie jaja z promyka robisz, czy z nas wszystkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeden tylko się da ale pomyśl bokser przyszłością narodu ciekawe czy uda mu się przebic wynik pol pota 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeden tylko się da ale pomyśl bokser przyszłością narodu nieprawda da sie wiecej krzyzykow postawic mozesz pisac po calej kartce sprawdz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Molinezja. napisał: Ty sobie w tym momencie jaja z promyka robisz, czy z nas wszystkich? nie ona jest taka tepa albo to sam widmok i nie zakumal sensu bo ma niskie iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: No nie za bardzo ma, bo walił głową w witryny sklepowe i głośno o tym pisał. Więc nie do końca to działa A wtedy on by to przeżyl? Nie rozwaliłby głowy? Przecież to musi bardzo boleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Molinezja. napisał: Ty sobie w tym momencie jaja z promyka robisz, czy z nas wszystkich? Wies co sama sobie wybierz co tam Wolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A wtedy on by to przeżyl? Nie rozwaliłby głowy? Przecież to musi bardzo boleć. no to wlasnie logika widmoka on sie tym chwalil bo sadzil ze pomyslimy jak ty ze bohater to boli a on tego dokonal nawrocki ma identyczna logike sadzi ze te ustawki to ludziom imponuja ze odwazny jestes widmokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: nieprawda da sie wiecej krzyzykow postawic mozesz pisac po calej kartce sprawdz Wies co? To ty sprawdź i mi opowiesz po głosowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 265 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wies co sama sobie wybierz co tam Wolisz Stosujesz podobny styl i emoty jak Widmo. Czemu przebierasz się za babę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: nie ona jest taka tepa albo to sam widmok i nie zakumal sensu bo ma niskie iq No już ustaliliśmy że mam wykształcenie podstawowe bez gimnazjum czyli iq 30, no moze 31 ake to wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: nawrocki ma identyczna logike sadzi ze te ustawki to ludziom imponuja ze odwazny najgorsze że to bardzo prawdopodobne. p0lacy to plemie którego nie udało się ucywilizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wies co? To ty sprawdź i mi opowiesz po głosowaniu napisalem ci co bedzie daj 4 krzyzyki bedzie mial 4 glosy tylko musisz to obok nazwiska postawiac a najwiecej mozesz dac 8 glosow ale musisz krzyzyki rozdzielic spacja ma byc 5 i 3 cos jak w moim nicku tylko krzyzyki postaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 326 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: no to wlasnie logika widmoka on sie tym chwalil bo sadzil ze pomyslimy jak ty ze bohater to boli a on tego dokonal nawrocki ma identyczna logike sadzi ze te ustawki to ludziom imponuja ze odwazny jestes widmokiem Bo te ustawki zaimponowały serio. Znam młodych ludzi co nie mieli iść głosować ale zagłosują tylko przez to że się bił. Nie jestem no ale naprawdę nie widać że piszę inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach