Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu w ktorym momencie ja ogladam rpzez net moge przewinac na razie jestem przy kibolach i dumie z tego ze na gole piesci sie bil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu Kilka minut temu, ale nie jestem pewna bo słuchałam w trakcie sprzatania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu nie wiem kto to bucefal ale powiedz przy jakim pytaniu to przewine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu ja nie muszę tego oglądać, na kłamcę co zmienia zdanie i składa hołdy głosował nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 122 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: nie wiem kto to bucefal ale powiedz przy jakim pytaniu to przewine Wydaje mi się, że przy tym kto sponsoruje kampanię Trzaskowskiego. To było jak czytał mu co piszą o nim zwykli Polacy. Ale pewnie miał na myśli bufona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: nie wiem kto to bucefal ale powiedz przy jakim pytaniu to przewine koń napoleona, to chyba projekcja po nocnych zabawach na nowogrodzkiej kiedy kaczyński jeździł na nim całą noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: koń napoleona, to chyba projekcja po nocnych zabawach na nowogrodzkiej kiedy kaczyński jeździł na nim całą noc. kon napoleona to marengo albo jakos tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: kon napoleona to marengo albo jakos tak racja, pojeebało mi sie. bucefał aleksandra wielkiego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu Kurde ciezko mi powiedzieć przy jakim pytaniu, bo weszlam na tego bucefala, tuż po mówił o tym, że Tusk ma przeszłość kibola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu już bym nie wygrał w 1z 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: racja, pojeebało mi sie. bucefał aleksandra wielkiego. no to pewnie hugh ma racje napisali mu bufon a ten glab nawet przeczytac nie umie i mu bucefal wyszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Wydaje mi się, że przy tym kto sponsoruje kampanię Trzaskowskiego. To było jak czytał mu co piszą o nim zwykli Polacy. Ale pewnie miał na myśli bufona. O czyli dobrze słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Molinezja. napisał: Kurde ciezko mi powiedzieć przy jakim pytaniu, bo weszlam na tego bucefala, tuż po mówił o tym, że Tusk ma przeszłość kibola. może niech coś o dziadku z wermahtu przypomni to kaczyński znowu będzie musiał dawać na fundację dla leczenia raka u dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 122 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Molinezja. napisał: O czyli dobrze słyszałam Ale jeżeli bucefal to ogier to ja rozumiem, że Nawrocki był myślami daleko. Nie chcę nawet myśleć gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu Wy tak ogladacie ze nic nie wiecie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Ale jeżeli bucefal to ogier to ja rozumiem, że Nawrocki był myślami daleko. Nie chcę nawet myśleć gdzie u prezesa na dywaniku już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 122 Napisano 10 godzin temu Karol jest wyraźnie nerwowy. Zaczął od rozliczania Trzaska z tego czego nie zrobił w Warszawie, a kiedy tamten zaczął później wyliczac co w Warszawie zrobił, zwrócił mu uwagę, że to wybory na prezydenta Polski, a nie Warszawy. Zaczynam go lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Karol jest wyraźnie nerwowy. Zaczął od rozliczania Trzaska z tego czego nie zrobił w Warszawie, a kiedy tamten zaczął później wyliczac co w Warszawie zrobił, zwrócił mu uwagę, że to wybory na prezydenta Polski, a nie Warszawy. Zaczynam go lubić. tez bylbys nerwowy jakby ci powiedzieli ze dzien wczesniej jak z duma opowiadales o aktywnosciach sportowych to zrobiles z siebie id.iote o wiedzy ekonomicznej juz nie wspomne bo sie nikt nawet nie spodziewa ze on moze wiedziec ze obnizka stop procentowych to sie rowna wyzsze ceny bo rosnie popyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu nawrocki to kłamca, dla latarnika wyborczego dał odpowiedź że wprowadzi kataster, jak memcenowi składał hołd to już mówił że nie wprowadzi. w tak ważnej dla gospodarki sprawie chachmęcić to jest niedpouszczalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: nawrocki to kłamca, dla latarnika wyborczego dał odpowiedź że wprowadzi kataster, jak memcenowi składał hołd to już mówił że nie wprowadzi. w tak ważnej dla gospodarki sprawie chachmęcić to jest niedpouszczalne. przeciez on u mentzena sie wysypal z tym ze on nie wie ze to podatek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu nie odpowiada na pytanie o swoje bandyckie przygody tylko zdjecia roznosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: nie odpowiada na pytanie o swoje bandyckie przygody tylko zdjecia roznosi to jak widmok na forvm troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał: to jak widmok na forvm troche widmok to mitoman a ten autentycznie ma znajomkow poszukiwanych listami gonczymi czekaja na uslaskawienie w dubajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu co on, w nos zajeebał koks? w rękawie miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu nawrocki nie zadeklarowal ze nie ulaskawi kolegow partyjnych i z bandyterki co za wtopa odpowiedzial ze wymaga to zapoznania sie z aktami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 27 Napisano 10 godzin temu To się nie miesci w pale panie rafale, język debaty na poziomie kiboli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu korol chcialby miec status osoby najblizszej jerzego ale beka schowali jerzego przed nim i nie moze mu pomagac ten jerzy chyba jeszcze ma jakis majatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 24 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Molinezja. napisał: To się nie miesci w pale panie rafale, język debaty na poziomie kiboli. a ty myślisz że jak mówi większosć p0laków? dla tego zdziczałego plemienia zwrot "to się w pale nie mieści" jest szczytem erudycji bo sami posługują sie kwiknięciami i chrząknięciami głównie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 13 Napisano 10 godzin temu porwali jerzego do dpsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach