Onagokocha 14 Napisano 12 godzin temu "Zatrute umysły" szkoła wg Nowackiej.(yt) Obejrzyjcie póki temat jest i film jest Zobaczycie, m. in. jak Nowacka walczyła o legalizację Marihuany, i wiele innych szokujących rzeczy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 39 Napisano 11 godzin temu mnie tam legalizacja marihuany nie szokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 11 godzin temu 35 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: mnie tam legalizacja marihuany nie szokuje Legalizować można, ale np. jazdę na haju należy tępić. Natomiast nie chciałbym żyć w kraju kształtowanym zarówno przez Nowacką, jak i Trzaskowskiego czy Nawrockiego. Nie chcę ani szarogęszenia się klechów ani adopcji do homo czy aborcji na życzenie. Żeby było normalnie, bez odchyłów w lewo czy w prawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 14 Napisano 10 godzin temu 35 minut temu, Mewa again napisał: Legalizować można, ale np. jazdę na haju należy tępić. Natomiast nie chciałbym żyć w kraju kształtowanym zarówno przez Nowacką, jak i Trzaskowskiego czy Nawrockiego. Nie chcę ani szarogęszenia się klechów ani adopcji do homo czy aborcji na życzenie. Żeby było normalnie, bez odchyłów w lewo czy w prawo. to niemożliwe, tzw. utopia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 14 Napisano 52 minuty temu up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach