wizardPL 5 Napisano sobota o 11:32 Znowu ta sama metoda działania, co od czasu samosi i kowbo grubego podludzia śmierdzącego psychopaty. Udaje normika, wrzuca i poniża największych spieerdolów, żeby się tym cieszyć i wybielać własne spieerdolenie. A na boku prosi o atencję każdą kobietę, wysyła foty mikrusa i zakłada o nich tematy, stalkuje je. Ostatnio Żabę Monikę i Krejzi. Bierze na litość XD ...oj moja rączka, tak jak Nimfie kiedyś groził, że na...y przy...i w kogoś BMW i zostanie tetraplegiem. Szantażuje kobiety, że coś odjeebie XD Jeszcze gdzieś latają na kafe te tematy. Zapoznajcie się z historią tego dareczka fizola z Poznania lepiej. To taki miks leżaka/bica/prawola i narcyzjusza XDD. Kurewiarz po 30stce ze starymi mieszka upoślak jeden i płaci na showupie chyba pravolovi za virtual dirty sancheza XDD IP Address: Logged Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 20 Napisano sobota o 11:36 Mężatki intelektualistów jego bełkot nie wzruszy, taki autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 56 Napisano sobota o 11:52 (edytowany) A zadeklarował sie w końcu czy to jemu lezak Kradl foty? Edytowano sobota o 11:52 przez dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 288 Napisano sobota o 11:56 Za co Darek płaci Pravikovi? To dlatego go tak broni i jak Pravik nie pisał w tym miejscu, to ten ryczał za nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 6 Napisano sobota o 12:40 (edytowany) To prawda. Klaudiusza tez bierze na litosc, oj jaki ja biedny, kocham Cie gaju a zaraz nietrzezwy zaklada tematy ze skonczy ze soba i wszyscy beda mieli przerabane, bo mu nie odpisuja Edytowano sobota o 12:40 przez Lirien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 288 Napisano sobota o 12:56 15 minut temu, Lirien napisał: To prawda. Klaudiusza tez bierze na litosc, oj jaki ja biedny, kocham Cie gaju a zaraz nietrzezwy zaklada tematy ze skonczy ze soba i wszyscy beda mieli przerabane, bo mu nie odpisuja Żadna nowość. Bo tutaj co drugi pijany facet na forum ma myśli samobójcze i pisze o sikaniu w majtki. I to jest chyba dowód, że jesteście wszyscy słabi i beznadziejni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 6 Napisano sobota o 12:58 Klaudiusza tez szantazuje emocjonalnie, oo nie piszesz z emna klaudiuszek to ide do onlyfansiary, ale jej nie ma teraz, to ide na showup, a potem bede ruuchal diivke 500zl za godzine, bo nie chcesz ze mna pisac gaju, i mi dac tylka, to twoja wina, ze ruucham dziiwki gaju, nie moja, daj mi gaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach