plomyk 4 Napisano 11 godzin temu pomieszkuje sobie u schizofrenika a jak ten ma atak to na forum o tym wypisuje i XD na koncu zdania dodaje xD borze co to jest za potwor jeebany, pasozytuje na schizolu i beke ma jak go w kaftanie wywoza xD ale to jest plugawy osobnik takiego to ze swieca szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 6 Napisano 10 godzin temu Zyje i ma sie dobrze A jak by sie dzialo zle to mam dzwonic do mamy xD niedlugo upiecze pyszny sernik dla nas ,🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz tirowiec 0 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Lirien napisał: Zyje i ma sie dobrze A jak by sie dzialo zle to mam dzwonic do mamy xD niedlugo upiecze pyszny sernik dla nas ,🥰🥰 Nie zdążysz zadzwonić do mamy jak współlokator zacznie siekać maczetą 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 6 Napisano 10 godzin temu Moj wspollokator mnie kocha 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach