plomyk 4 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Dark.Prince napisał: Ok lepiej sie nie przyznawac ale pewnie znasz tą paste co fifi o tobie wklejał ktora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, plomyk napisał: ktora? Dariusz nazwisko z poznania byczy degenerat gruby kurdupel forum kowbojki cośtam nagrywał prostytutki cośtam costam Juz dojkadnie nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dark.Prince napisał: Dariusz nazwisko z poznania byczy degenerat gruby kurdupel forum kowbojki cośtam nagrywał prostytutki cośtam costam Juz dojkadnie nie pamietam widzialem to, polowa z tego prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 8 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, plomyk napisał: widzialem to, polowa z tego prawda Mj to lotto po prostu za cos typa nie lubisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dark.Prince napisał: Mj to lotto po prostu za cos typa nie lubisz xD na pewno nie za ta paste, wlasnie bawi mnie jak o mnie tematy robi bo mi atencje dajee ale wkoorwia jak ja cos napisze a on zassra i to przepada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach