Onagokocha 15 Napisano 9 godzin temu Nigdy na tego tęczowego odstępcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 9 godzin temu odstępcę od wiary w ojca rydzyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 15 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, beka z kociarza napisał: odstępcę od wiary w ojca rydzyka? odstępcę w sferze moralnej, on pluje mi w twarz z tymi paradami równości, on chce mordować dzieci, i co jeszcze....może niedługo legalizacja eutanazji??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 9 godzin temu Ja tez bym na niego oddal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onagokocha napisał: może niedługo legalizacja eutanazji??? oczywiście, wolałbym jednak nie zdychać w cierpieniach tylko sobie oszczędzić. nie podoba mi sie też perspektywa bycia ciężarem dla społeczeństwa kiedy już nie będę miał możliwości bycia produktywnym ani samodzielnym. Edytowano 9 godzin temu przez beka z kociarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 9 godzin temu A ja bym wolal inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 15 Napisano 9 godzin temu up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 15 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Pan Nawrocki będzie prezydentem Polski. Bo taki ktoś, kto popiera LBGT, mordowanie dzieci, demoralizację dzieci żyjących i choćby był najgrzeczniejszy, prezydentem Polaków nie może być! Edytowano 8 godzin temu przez Onagokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Onagokocha napisał: Pan Nawrocki będzie prezydentem Polski. Bo taki ktoś, kto popiera LBGT, mordowanie dzieci, demoralizację dzieci żyjących i choćby był najgrzeczniejszy, prezydentem Polaków nie może być! coś innego na śniadnie niż kromka suchego chleba to rzezczywiscie demoralizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach