Gretta _ 50 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, miramar napisał: To ci pe usz, no nie? Dawno tu też nie zerkałam, a tu takie kwiatki ... Edytowano 8 godzin temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 133 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: To ci pe usz, no nie? Yyyyyyy... Nie wiem kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 50 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, miramar napisał: Yyyyyyy... Nie wiem kto. 10 stron przeleciał by się zaznaczyć. Edytowano 8 godzin temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 50 Napisano 8 godzin temu Jakiś bobokozirr https://f.kafeteria.pl/profile/194122319-bobokozirr/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 133 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Gretta _ napisał: Jakiś bobokozirr https://f.kafeteria.pl/profile/194122319-bobokozirr/ Taki ma pomysł na autokreację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 133 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Gretta _ napisał: Jakiś bobokozirr Taki ma pomysł na autokreację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 50 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Taki ma pomysł na autokreację. Podejrzana ta działalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 133 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: Podejrzana ta działalność. Nie czytam tu tekstów dłuższych niż trzy zdania. Ludzie robią brudne biznesy wszędzie gdzie mogą choć chyba takie otwarte teksty nie są rozsądne bo łatwo dziś wyśledzić po tym, co się zostawia w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 50 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, miramar napisał: Nie czytam tu tekstów dłuższych niż trzy zdania. Ludzie robią brudne biznesy wszędzie gdzie mogą choć chyba takie otwarte teksty nie są rozsądne bo łatwo dziś wyśledzić po tym, co się zostawia w necie. Spojrzałam tylko w profil i jedno i to samo oferuje, pisze. Ps. same błędy dzisiaj robię Edytowano 7 godzin temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 133 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Gretta _ napisał: Spojrzałam tylko w profil i jedno i to samo oferuje, pisze. Ps. same błędy dzisiaj robię Tu nikt nie zagląda. Nie przejmuj się błędami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach