wizardPL 5 Napisano sobota o 18:55 czy jak przychodzi do ciebie listonosz i ty bez gaci odbierasz przesyłkę, to nie dostałeś jeszcze za to po ryju zboczeńcu podlaski? Ten cieć na bank zgarnia mandaty, wyroki za onanizację w miejscach publicznych. A może listonoszem jest ten gej libed i ci robi na wejściu dirty sancheza XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano sobota o 19:23 Ciekawe czy śmieci wyrzuca bez gaci i mu dynda 13 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 5 Napisano poniedziałek o 18:19 Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 20:13 17 minut temu, Rzeczy i konieczności tak napisał: Bez przesady w zwisie mam 11 To co nie staje ci prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 20:16 Przed chwilą, Rzeczy i konieczności tak napisał: Jak staje to mam 17,2 Masz 13 cm i całe kowbo o tym wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano poniedziałek o 20:17 a mi jest smutno jakc zytam tego lezaka ciagle pieerdoli o tym siusiaku ile ma cm, a ja nigdy z dziewczyna nawet nie bylem, i co mnie interesuje jego siusiak, mam swojego, i zadna go nawet nigdy nie dotykala masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano wtorek o 05:22 9 godzin temu, Pashtetix Deluxis napisał: a mi jest smutno jakc zytam tego lezaka ciagle pieerdoli o tym siusiaku ile ma cm, a ja nigdy z dziewczyna nawet nie bylem, i co mnie interesuje jego siusiak, mam swojego, i zadna go nawet nigdy nie dotykala masakra takie życie taki rap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 05:37 Nikt to nigdy nie dotknie, niestety Schizofrenia nie wybiera, baby wola normalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano wtorek o 05:58 Nie mów tak o sobie nigdy. Jesteś wartościowym człowiekiem i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Co do relacji z kobietami to tak jak relacja z potencjalnymi znajomymi/przyjaciółmi - obowiązuje rachunek zysków i strat. Strony muszą mieć coś do zaoferowania sobie wzajemnie. To może być cokolwiek, wsparcie, poczucie humoru, pieniądze, poczucie bezpieczeństwa, oferta dobrze wspólnie spędzonego czasu. Ludzie chcą być na fali swoich przyjaciół, swojego związku, chcą się dzięki temu poczuć lepiej. Nie wejdą w relację, jeśli rachunek jest ujemny. Zrezygnują z relacji, jeśli rachunek stał się ujemny, chyba, że są zbyt przywiązani i z charakteru lubią sabotować samych siebie (ale to też im coś wtedy daje, jeśli tego właśnie potrzebują). Podsumowując, pomyśl co możesz poprawić, co możesz zaoferować ludziom, a wtedy będziesz miał czym "handlować" 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 07:44 Dzieki, ale nic nie mam do zaoferowania. Kazda mi daje kosza, bo nie mam pieniedzy i nie pracuje, to dla bab juz powod, zeby odbic ode mnie i do innego, bo ten z praca lepszy. Wszystkie baby sa takie same, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srakula pokaż doopę 1 Napisano wtorek o 07:51 6 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Dzieki, ale nic nie mam do zaoferowania. Kazda mi daje kosza, bo nie mam pieniedzy i nie pracuje, to dla bab juz powod, zeby odbic ode mnie i do innego, bo ten z praca lepszy. Wszystkie baby sa takie same, niestety Może i nie masz pracy, jesteś do tego bezdomny, ale za to masz dobre serduszko i dokarmiasz szczury. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 07:53 Nie stac mnie na dom £250.000 bo nie mam kredytu i szefa ani zarobkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 07:54 Ide sobie na plywalnie, musze przysaunowac sobie dzisiaj, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srakula pokaż doopę 1 Napisano wtorek o 07:57 2 minuty temu, Pashtetix Deluxis napisał: Ide sobie na plywalnie, musze przysaunowac sobie dzisiaj, elo A piniążki skąd na to wziąłeś? Pewnie z nierządu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 08:06 rodzina z Polski mi przelewa pieniazki, a ze nie place rachunkow za mieszkanie i mam jedzenie za darmo to jeszcze mi kolega pomaga placic czasem i mi rzuci jakimis 10 funtow czy 20 albo fundnie mi jedzenie zdrowe czy proteiny szejkowe musze cos wypic i spadam, narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano wtorek o 08:29 2 godziny temu, pumpernikiel32 napisał: Nie mów tak o sobie nigdy. Jesteś wartościowym człowiekiem i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Co do relacji z kobietami to tak jak relacja z potencjalnymi znajomymi/przyjaciółmi - obowiązuje rachunek zysków i strat. Strony muszą mieć coś do zaoferowania sobie wzajemnie. To może być cokolwiek, wsparcie, poczucie humoru, pieniądze, poczucie bezpieczeństwa, oferta dobrze wspólnie spędzonego czasu. Ludzie chcą być na fali swoich przyjaciół, swojego związku, chcą się dzięki temu poczuć lepiej. Nie wejdą w relację, jeśli rachunek jest ujemny. Zrezygnują z relacji, jeśli rachunek stał się ujemny, chyba, że są zbyt przywiązani i z charakteru lubią sabotować samych siebie (ale to też im coś wtedy daje, jeśli tego właśnie potrzebują). Podsumowując, pomyśl co możesz poprawić, co możesz zaoferować ludziom, a wtedy będziesz miał czym "handlować" Hahaha ciekawe czyj to projekt żeby schizola wkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano wtorek o 08:30 23 minuty temu, Pashtetix Deluxis napisał: rodzina z Polski mi przelewa pieniazki, a ze nie place rachunkow za mieszkanie i mam jedzenie za darmo to jeszcze mi kolega pomaga placic czasem i mi rzuci jakimis 10 funtow czy 20 albo fundnie mi jedzenie zdrowe czy proteiny szejkowe musze cos wypic i spadam, narka Jedzenie i mieszkanie masz za dawanie duuupy i robienie lodów ty męska dzivvko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano wtorek o 08:31 46 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Dzieki, ale nic nie mam do zaoferowania. Kazda mi daje kosza, bo nie mam pieniedzy i nie pracuje, to dla bab juz powod, zeby odbic ode mnie i do innego, bo ten z praca lepszy. Wszystkie baby sa takie same, niestety Przynajmniej jesteś tego świadomy w przeciwieństwie do tego popierrdolenca drugiego nieroba Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 08:36 nie mam w ogole pieniedzy szczerbaty a jedzenie i mieszkanie mam bo jestem fajnym chlopakiem ^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 08:37 a ty jakos pracujesz a tez nigdy nie bedziesz mial dziewczyny szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano wtorek o 08:50 12 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: a ty jakos pracujesz a tez nigdy nie bedziesz mial dziewczyny szczerbaty Będę miał i to nie jedną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano wtorek o 08:50 13 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: nie mam w ogole pieniedzy szczerbaty a jedzenie i mieszkanie mam bo jestem fajnym chlopakiem ^^ Fajnym bo dajesz duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 08:53 do tej pory zadnej nie miales i nigdy nie bedziesz mial bo jestes szczerbaty spieerdox polaczek i do tego spasles sie jak knur, i nie daje doopy szczerbaty, wbij sobie to do tej tepej zawistnej glowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 08:58 jedyna dziewczyna jaka mozesz miec szczerbaty, to ta ktora sobie namalujesz w Microsoft Paint XDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:10 Sorki pravik, ze jechalem po Tobie dzisiaj rano, i wyzywalem Cie od szczerbatych, nie powinienem byl tego robic A dziewczyny to ja nie bede mial, Ty bedziesz na 100%, bo jestes super gosc 🥰🥰 wiele milego mi kiedys napisales i nie zapomina sie tego 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach