E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Kucia napisał: Tak dokładnie i uzależniał mnie od siebie bardzo, chociaż wiedziałam i czułam że nie jest tak jak powinno być,od samego początku pokazywalam jemu jak bardzo mi na nim zależy, wykorzystywał to,przy małych kłótniach odchodził,albo karał mnie ciszą,byłam zrozpaczona,teraz to z jego strony związek ze mną polegał tylko na wykorzystywaniu mnie,po kłótni oczywiście, rozbierał gacie i miałam jemu robić loda i mówił że to za karę, tragedia płakać mi się chce Ja nie wiem po co w ogóle jeszcze z nim jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu ja prdl masakra ale faceci to swiinie ze tak robia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 8 Napisano 3 godziny temu A no alkus i jeszcze dziedzko z takim Los podobny do więzienia w klitce u leżaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu Podsumowując na twoim miejscu bym mu dala kopa w dupę i złożyła pismo o alimenty bo on się juz nie zmieni na lepsze będzie taki albo z czasem jeszcze gorszy więc nie licz na jakaś poprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu no przeciez taki lodzik za kare to jak gwalcic kobite xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 8 Napisano 3 godziny temu Stary alkus oblesny fuj że ci sie rzygać na jego widok nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu ciekawe czy mu fiuut wali i z doopy blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Stary alkus oblesny fuj że ci sie rzygać na jego widok nie chce Ona pewnie jeszcze coś do niego czuję ale z każdą chwilą z nim coraz bardziej niszczy siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu przejeebane co te niektore kobity musza przechodzic z tymi facetami jak pies na lancuchu lezaka "ja pan ty sooka" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 99 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Kucia napisał: Wydaje mi się że jestem uwikłana w syndrom Sztokholmski, wcześniej jak mieszkaliśmy razem,on po wypiciu nie raz uderzył mnie, wyzwał, poniewierał, psychicznie mnie wykańczał,po tych krzywdach pozwoliłam na powrót do siebie i przyjmowałam bo miałam uczucia i tęskniłam,nie raz byłam u psychologa bo przez to nabawiłam się nerwicy i lękowej, psycholodzy odradzali mi jego oczywiście i zero kontaktu a ja nadal pozwalałam na powrót Ile on ma 50 l to już rozgląda się za opiekunką . Zerwać kontakt i usunąć wszytko co z nim związane żeby nie doszło do incydentu z sentymentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Ile on ma 50 l to już rozgląda się za opiekunką . Zerwać kontakt i usunąć wszytko co z nim związane żeby nie doszło do incydentu z sentymentu. Nie może całkiem zerwać kontaktu z nim jeżeli mają wspólne dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu no to dziecko albo do jednego albo drugiego rodzica i zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 8 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ona pewnie jeszcze coś do niego czuję ale z każdą chwilą z nim coraz bardziej niszczy siebie. Musi trochę pokochać siebie bo taki los już mają niektórzy że nikt ich nie pokocha w tym życiu być może i mają taką misje żeby kochac siebie samych i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 99 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie może całkiem zerwać kontaktu z nim jeżeli mają wspólne dziecko. Może a kasę na dzieciaka dostanie od państwa którą później już oni ściągną sobie od niego. Może nawet zakaz zbliżania się do niej wywalczyć jeżeli typ ma skłonności do przemocy i się go boi, a tym bardziej że nerwicę musi leczyć po nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu mnie kochaja rodzina i przyjaciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Może a kasę na dzieciaka dostanie od państwa którą później już oni ściągną sobie od niego. Może nawet zakaz zbliżania się do niej wywalczyć jeżeli typ ma skłonności do przemocy i się go boi, a tym bardziej że nerwicę musi leczyć po nim. Jeżeli by zagrażał jej albo dziecku to wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu tak to jest jak sie robi dzieci bez slubu to potem nie maz tylko ojciec dziecka i takie sie dzieja akcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach