Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu to ktos na forum u mnie ten temat napisal a ja zrobilem kopiuj wklej i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Marion Elderflower napisał: dobra skonczcie mnie cytowac bo nie bede wam odpisywal, mam lepsze rzeczy do robotyi nom wiemy wiemy robisz swój serwer i forum i żegnasz się już tu nie wejdziesz xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: A ja bym doszedł ci w dopie fajnie tak pulsowac tam pewnie samicy XD Dlatego nie daje do ignora bo jestes KOPALNIĄ LOLCONTENTU choc rozumiem ze dla osob do ktorych tak piszesz to moze byc niekomfortowe Edytowano 3 godziny temu przez Dark.Prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dark.Prince napisał: XD Dlatego nie daje do ignora bo jestes KOPALNIĄ LOLCONTENTU choc rozumiem ze do osob do ktorych tak piszesz moze byc niekomfortowe to akurat spewcontent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dark.Prince napisał: XD Dlatego nie daje do ignora bo jestes KOPALNIĄ LOLCONTENTU choc rozumiem ze do osob do ktorych tak piszesz moze byc niekomfortowe On takie bzdury wypisuje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością że można tylko się pośmiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu ciekawe co tam u Klaudiuszka, pewnie o 15 poszla spac dzisiaj, bo o 3 w nocy bedzie sie kochac z ukochanym z australii na jego wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On takie bzdury wypisuje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością że można tylko się pośmiac. Wiem że chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 332 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Wiem że chcesz Wsadzic ci lufę? Bardzo chcę, z finałem w środku, czyli zakończenie już każdy zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu ja dzisiaj polezalem sobie dlugo w saunie parowej i zimny prysznic ale bylo zajeebiscie codziennie saunuje teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu wykancza mnie psychicznie jak mysle sobie czy klaudiusz spi czy nie kiedy wstanie i w ogole to wpadnie popisac, a ja wiem ze nie wpadnie, a teraz jeszcze ma ukochanego, to mnie psychicznie wyniszcza od srodka, bo co mnie to interesuje swoja droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 8 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On takie bzdury wypisuje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością że można tylko się pośmiac. Przyznasz ze jest to nawet smieszne niestety tez oblesne więc rozumiem dyskomfort Do tego bajki bo kobieta nie połknie normalnego stojącego razem z workiem chyba ze mikrokuśke lezaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu u mnie to standard, bujam sie w kims, ale to nie ja zostaje tym wybrankiem, niestety tak zawsze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Marion Elderflower napisał: wykancza mnie psychicznie jak mysle sobie czy klaudiusz spi czy nie kiedy wstanie i w ogole to wpadnie popisac, a ja wiem ze nie wpadnie, a teraz jeszcze ma ukochanego, to mnie psychicznie wyniszcza od srodka, bo co mnie to interesuje swoja droga Załóż sobie na imvu.com i tam jęcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 40 Napisano 3 godziny temu jeśli poznała gościa z Australli też mała szansa by się udało no ale można pogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu no ale juz sie udalo, bo niestety odebral ja, i to glownie chyba ona wyleciala bo jej zyczylem smierci i wyzywalem od koorew, ale przez to jestem do tej pory rozdarty od srodka, bo mnie oszukano chyba, ze klaudiusz zniszczyla komus zycie a w ogole myslalem, ze jest kims kim nie jest ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu ja pieerdole ile javascriptow na tym imvu, nawet nie odblokowuje i nie wchodze tam xD to nie dla mnie ja juz nie chce nikogo poznawac nowego w internecie wole real Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu nic juz nie moge zrobic niestety, a klaudiusz mi da kosza na tym imvu jak ja odnajde, life is brutal, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu Klaudiusz pisala, ze nawet lepiej ze nie wiem co to za gierka, wiec nawet nie bede sie rejestrowal jak bede chcial sie poprzytulac albo pocalowac to mam u mnie w miasteczku pelno szczuplych i mlodych kobiet pod reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 9 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bardzo chcę, z finałem w środku Wiem zbladzilas z typami ze mnom byś miała suczki zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu chyba wole diablo sobie pograc czarodziejami i rzucac zaklecia niz jakies imvu albo stare platformowki czy arcade games na old school, no coz a Klaudiusz niech robi sobie co chce, przynajmniej ostatnio bylem dla niej mily i dzisiaj tez, wiec nie mam dola, bo jak ja ponizalem to potem masakra jakie katusze psychiczne przechodzilem, bo nie bylo synchronizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ale co mala szansa by sie udalo? nie no wszystko sie zaczelo jeebac gdy sie nabralem ze zniszczyla komus zycie z moonem a ja jeszcze to po swietach i mialem zjazd po cpaaniu, bo troche pojechalem na ostro w swieta no i to wszystko sie tak zlozylo ze zaczalem jeechac po klaudiuszu jak moglas zniszczyc komus zycie ty k** i w ogole a potem sie okazalo ze nikomu nic nie zrobila a to wszystko klamstwa ale we mnie gniew pozostal, a ona odbila stad niestety Edytowano 3 godziny temu przez Marion Elderflower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 3 godziny temu tak to jest jak sie klamie wlasnie, potem jest placz niepotrzebny bo ktos naklamal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 9 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wsadzic ci Nudesa nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 2 godziny temu pelno nudesow mozna znalezc w google grafika, tam lezak niech szuka nudesow xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 11 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Marion Elderflower napisał: Klaudiusz pisala, ze nawet lepiej ze nie wiem co to za gierka, wiec nawet nie bede sie rejestrowal jak bede chcial sie poprzytulac albo pocalowac to mam u mnie w miasteczku pelno szczuplych i mlodych kobiet pod reka Zarejestruj się, nie musi wiedzieć, że to ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 2 godziny temu nie znajde jej tam, nie wiem jaki ma nick w ogole to pamietam jak pisalm z panna kwikernes to dostalem laptopa nowego za 3000zl, i to jest komiczne bo nie mialem hajsu zeby do niej jechac gdy mnie zapraszala ale pozniej laptopa za 3000zl dostalem to tez gralem w diablo 3 i pisalem kwikernes wez daj mi spokoj bo sobie gram w diablo 3 nara a teraz tez gram w diablo 3 i klaudiusz odbija, wspomnienia wracaja, niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 2 godziny temu szkoda, ze nie moge tam z nia byc, kiedy jest sama i jej ukochany idzie spac, to bysmy sobie siedzieli razem na wyspie, a ja pisalbym jej jaka jest piekna i zamienilbym sie w poete xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 2 godziny temu angielskiego takiego zlego nie mam, a pod reka mam bota ktory ma funkcje 3 slowniki, m.in thesaurus xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion Elderflower 9 Napisano 1 godzinę temu zarejestrowalem sie tam i odpalilem aplikacje i bylem w czyjejs chacie ale myslalem ze da sie normalnie chodzic a tam sie klika i gdzie ma postac sie przenisc troche beznadzieja i tyle tego wszystkiego, ze skasowalem juz to nie dla mnie niestety widocznie Klaudiusz to nie ta dziewczyna, ktorej szukam cale zycie... Zegnaj klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach