Daniel86 38 Napisano 20 godzin temu Witam. Marzy mi się związek typu szkolnego, bo taki związek kojarzy mi się z czystą miłością, czyli my chcemy być ze sobą, bo my się lubimy, a nie dlatego, że my widzimy w sobie interesy typu dzieci, pieniądze, zaradność życiową, dom, majątek itd. Przy tym wszystkim miłość wygląda, jakby ona była tylko opcjonalnym dodatkiem. Z drugiej strony zakochanie trwa tylko do dwóch lat, a potem dorosłych ludzi łączą wspólne interesy, więc oni nadal mają powody do bycia razem. Co Wy o tym myślicie? Jaki typ związku jest preferowany przez Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 20 godzin temu Tak, tez marze od dawna o takim zwiazku a telefo komorowky mam 3 ale wylaczone nie uzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 280 Napisano 20 godzin temu A mnie się marzy odpoczynek i wyjazd do ciepłych krajów. I co teraz? Jak swoje trzeba zrobić i urlop dopiero we wrześniu.. Autorze. Kup w końcu kartę sim i zacznij wyrywać licealistki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 55 Napisano 19 godzin temu 25 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. Marzy mi się związek typu szkolnego, bo taki związek kojarzy mi się z czystą miłością, czyli my chcemy być ze sobą, bo my się lubimy, a nie dlatego, że my widzimy w sobie interesy typu dzieci, pieniądze, zaradność życiową, dom, majątek itd. Przy tym wszystkim miłość wygląda, jakby ona była tylko opcjonalnym dodatkiem. Z drugiej strony zakochanie trwa tylko do dwóch lat, a potem dorosłych ludzi łączą wspólne interesy, więc oni nadal mają powody do bycia razem. Co Wy o tym myślicie? Jaki typ związku jest preferowany przez Was? Zakochanie może i trwa 2 lata, ale miłość może trwać wiecznie. Ludzie zostają ze sobą, nie tylko ze względu na wspólne „interesy”, ale na łączące ich uczucie- miłość i przyjaźń. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 270 Napisano 19 godzin temu 53 minuty temu, Daniel86 napisał: Co Wy o tym myślicie? Jaki typ związku jest preferowany przez Was? Zw. radziecki sie źle kojarzy, ale so ludzie co też o takim marzo, bo wszystko było za darmo, praca była, tani alkohol.. Są związki wyznaniowe ale trzeba tam płacić składki i chodzić na msze. Najlepiej być samemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 221 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Z drugiej strony zakochanie trwa tylko do dwóch lat, a potem dorosłych ludzi łączą wspólne interesy, więc oni nadal mają powody do bycia razem. Zakochanie nie trwa tylko 2 lata, a już na pewno nie miłość. Pomijając, że dojrzała miłość jest lepsza, bo ludzi łączy już prawdziwa intymność (także psychiczna). Podobno na innych forach też trollujesz, udając upośledzonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 17 godzin temu Ja zaraz ide pod zimny prysznic, mydelka i sauna parowa a potem bede gral w diablo 3 do konca dnia xD Moze sobie poplywam w basenie wieczorem jee xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Autorze. Kup w końcu kartę sim i zacznij wyrywać licealistki Ja wątpię, że ja bym miał szansę u licealistek, ale w sumie to ja nie wiem, u kogo ja mogę mieć szansę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 11 Napisano 10 godzin temu (edytowany) x Edytowano 10 godzin temu przez indecent language Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 11 Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: A mnie się marzy odpoczynek i wyjazd do ciepłych krajów. I co teraz? Jak swoje trzeba zrobić i urlop dopiero we wrześniu.. Autorze. Kup w końcu kartę sim i zacznij wyrywać licealistki Co, źle ci w Tąpkowicach bapka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach