Daniel86 39 Napisano poniedziałek o 04:45 Witam. – ja mam 38 lat, – lekko upośledzony umysłowo, – bez pracy zarobkowej, – bez prawa jazdy, – bez bez telefonu, – bez nałogów (no może z wyjątkiem kawy), – niewierzący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 04:56 11 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. – ja mam 38 lat, – lekko upośledzony umysłowo, – bez pracy zarobkowej, – bez prawa jazdy, – bez bez telefonu, – bez nałogów (no może z wyjątkiem kawy), – niewierzący. TAKIEGO TYPU https://wykop.pl/cdn/c3201142/d45744dd358aa0aca52c39aeec0df76f8660f4cf5a8543fce55861524e37a78f.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 45 Napisano poniedziałek o 18:50 - powyżej 55 lat - powyżej 130 kg - nie pracujących - upośledzonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 337 Napisano poniedziałek o 21:28 2 godziny temu, Rzeczy i konieczności tak napisał: U elki o ile ci staje 5x dziennie Wypier..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 45 Napisano poniedziałek o 21:55 20 minut temu, Rzeczy i konieczności tak napisał: No elka się łapie a ty dostałeś kosza bo ci nie staje 5 razy dziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 337 Napisano poniedziałek o 21:59 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: a ty dostałeś kosza bo ci nie staje 5 razy dziennie ? Na innym temacie się pytałam.czy miałam Ci cos wysyłać ale temat polecial. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 45 Napisano poniedziałek o 22:05 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na innym temacie się pytałam.czy miałam Ci cos wysyłać ale temat polecial. xd nudesy a co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 22:08 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na innym temacie się pytałam.czy miałam Ci cos wysyłać ale temat polecial. xd Po co przecież to pedał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 22:09 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: nudesy a co xD Tak chce cię wyleczyć z pedałowania ale może być ciężko bo Ela to nie Nimfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 45 Napisano poniedziałek o 22:18 8 minut temu, p0lka napisał: Tak chce cię wyleczyć z pedałowania ale może być ciężko bo Ela to nie Nimfa podobno przez ciebie tu już nie wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 337 Napisano poniedziałek o 22:27 22 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: nudesy a co xD Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano poniedziałek o 22:28 (edytowany) 10 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: podobno przez ciebie tu już nie wchodzi To kłamstwa Edytowano poniedziałek o 22:28 przez p0lka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano wtorek o 05:14 5 godzin temu, Rzeczy i konieczności tak napisał: Bo nie wybzykalem Widzisz to właśnie kwestia wybzykania, jakbyś porządnie spuścił z pary, to potem już by ci się odechciało i skończyłaby się produkcja tych wszystkich tematów. Właściwie możnaby powiedzieć, że kafe byłoby o czymś innym : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach