Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

Dziwne zachowanie. Dlaczego tak zrobil?

Polecane posty

Pisałam z facetem dwa tygodnie. Spotkaliśmy sie w piatek i byla intymność, ale bez seksu. On wyszedl po tym ide mnie i napisal mi, ze nie chce takiej relacji zaczetej intymnościa. Ja na następny dzien mu napisalam, ze w porzadku ma prawo, co prawda obiecywał mi wcześniej, ze nawet jeśli pójdziemy do łóżka czy cos to on i tak chce sie spotykac i poznawać dalej, to akceptuję jego wybor i zycze powodzenia, on na to, ze wzajemnie. Czyli rozeszliśmy sie w pokojowych warunkach z szacunkiem. I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie. Czemu mnie zablokował i odblokowal po chwili. Przecież zaakceptowałam jego wybor i rozeszliśmy sie pokojowo. Nie ma sensu blokować mnie. 

8 minut temu, Zaatakowany w hipermarket napisał:

Gdzie ty takich wykolejencow poznajesz 

Na fb randki. Chłop sie wystraszył mimo, ze od początku byl nastawiony tak "hej do przodu" a jak przyszło co do czego to nagle mowi "refleksja przyszla i jednak nie chcę" 

• Haha 1

1 minutę temu, Zaatakowany w hipermarket napisał:

Damska energii huśtawki jak lachon szkoda czasu na typa.

No dokładnie dziwne zachowanie. Zablokował mnie a potem znowu odblokował. No szkoda. Mowi się trudno 

Przed chwilą, Zaatakowany w hipermarket napisał:

W końcu się trafi co doceni 

Tak tez myślę. Wiem , ze portale randkowe to sciek ale tez znam dwie pary co tam sie poznaly i jestok

18 minut temu, MalaL napisał:

I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie.

Niechybnie dowiedział się, że trollujesz na kafeterii.

• Like 1

5 minut temu, Pokraka napisał:

Kurcze przejrzałaś mnie. Siedzę tu i uczę się od najlepszych 😄

6 minut temu, Pokraka napisał:

Plot twist: odblokował ponownie bo on też tu trolluje 😄

Może sprawdzał jak i czy taka blokada działa... a po co mu to (?) Nie wiem, ale jeśli odblokował to i tak powinno być Ci wszystko jedno. Pożegnanie było co nie. : )

1 godzinę temu, MalaL napisał:

Pisałam z facetem dwa tygodnie. Spotkaliśmy sie w piatek i byla intymność, ale bez seksu. On wyszedl po tym ide mnie i napisal mi, ze nie chce takiej relacji zaczetej intymnościa. Ja na następny dzien mu napisalam, ze w porzadku ma prawo, co prawda obiecywał mi wcześniej, ze nawet jeśli pójdziemy do łóżka czy cos to on i tak chce sie spotykac i poznawać dalej, to akceptuję jego wybor i zycze powodzenia, on na to, ze wzajemnie. Czyli rozeszliśmy sie w pokojowych warunkach z szacunkiem. I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie. Czemu mnie zablokował i odblokowal po chwili. Przecież zaakceptowałam jego wybor i rozeszliśmy sie pokojowo. Nie ma sensu blokować mnie. 

Umówiłaś się na ONS przy czym facet naopowiadał Ci, że to nie będzie ONS tylko coś na dłużej

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Umówiłaś się na ONS przy czym facet naopowiadał Ci, że to nie będzie ONS tylko coś na dłużej

I wolała iść spać.

Bezczelny, jak on w ogole móg?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się