MalaL 7 Napisano poniedziałek o 12:41 Pisałam z facetem dwa tygodnie. Spotkaliśmy sie w piatek i byla intymność, ale bez seksu. On wyszedl po tym ide mnie i napisal mi, ze nie chce takiej relacji zaczetej intymnościa. Ja na następny dzien mu napisalam, ze w porzadku ma prawo, co prawda obiecywał mi wcześniej, ze nawet jeśli pójdziemy do łóżka czy cos to on i tak chce sie spotykac i poznawać dalej, to akceptuję jego wybor i zycze powodzenia, on na to, ze wzajemnie. Czyli rozeszliśmy sie w pokojowych warunkach z szacunkiem. I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie. Czemu mnie zablokował i odblokowal po chwili. Przecież zaakceptowałam jego wybor i rozeszliśmy sie pokojowo. Nie ma sensu blokować mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano poniedziałek o 12:52 8 minut temu, Zaatakowany w hipermarket napisał: Gdzie ty takich wykolejencow poznajesz Na fb randki. Chłop sie wystraszył mimo, ze od początku byl nastawiony tak "hej do przodu" a jak przyszło co do czego to nagle mowi "refleksja przyszla i jednak nie chcę" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano poniedziałek o 12:53 1 minutę temu, Zaatakowany w hipermarket napisał: Damska energii huśtawki jak lachon szkoda czasu na typa. No dokładnie dziwne zachowanie. Zablokował mnie a potem znowu odblokował. No szkoda. Mowi się trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano poniedziałek o 12:55 Przed chwilą, Zaatakowany w hipermarket napisał: W końcu się trafi co doceni Tak tez myślę. Wiem , ze portale randkowe to sciek ale tez znam dwie pary co tam sie poznaly i jestok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1173 Napisano poniedziałek o 13:00 18 minut temu, MalaL napisał: I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie. Niechybnie dowiedział się, że trollujesz na kafeterii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano poniedziałek o 13:06 5 minut temu, Pokraka napisał: Niechybnie dowiedział się, że trollujesz na kafeterii. Kurcze przejrzałaś mnie. Siedzę tu i uczę się od najlepszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano poniedziałek o 13:07 6 minut temu, Pokraka napisał: Niechybnie dowiedział się, że trollujesz na kafeterii. Plot twist: odblokował ponownie bo on też tu trolluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano poniedziałek o 13:21 Może sprawdzał jak i czy taka blokada działa... a po co mu to (?) Nie wiem, ale jeśli odblokował to i tak powinno być Ci wszystko jedno. Pożegnanie było co nie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 678 Napisano poniedziałek o 14:05 1 godzinę temu, MalaL napisał: Pisałam z facetem dwa tygodnie. Spotkaliśmy sie w piatek i byla intymność, ale bez seksu. On wyszedl po tym ide mnie i napisal mi, ze nie chce takiej relacji zaczetej intymnościa. Ja na następny dzien mu napisalam, ze w porzadku ma prawo, co prawda obiecywał mi wcześniej, ze nawet jeśli pójdziemy do łóżka czy cos to on i tak chce sie spotykac i poznawać dalej, to akceptuję jego wybor i zycze powodzenia, on na to, ze wzajemnie. Czyli rozeszliśmy sie w pokojowych warunkach z szacunkiem. I teraz zauważyłam, ze mnie zablokował na messengerze i po chwili znowu odblokował. Co moze oznaczac takie zachowanie. Czemu mnie zablokował i odblokowal po chwili. Przecież zaakceptowałam jego wybor i rozeszliśmy sie pokojowo. Nie ma sensu blokować mnie. Umówiłaś się na ONS przy czym facet naopowiadał Ci, że to nie będzie ONS tylko coś na dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 559 Napisano poniedziałek o 14:10 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Umówiłaś się na ONS przy czym facet naopowiadał Ci, że to nie będzie ONS tylko coś na dłużej I wolała iść spać. Bezczelny, jak on w ogole móg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 224 Napisano poniedziałek o 14:16 To trollica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 678 Napisano poniedziałek o 14:27 9 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: To trollica. zdjęć nie widziałem ale może mejkap i ciuchy trochę by podciągnęły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach