Biauko91 0 Napisano wtorek o 06:25 Dzien dobry. Niestety, nici z mojego pytania, to zbyt skomplikowane i nie ma tu kozaka co sklei chocby 1 sensowna wypowiedz w obecnej chwili a 10 lat temu bylo 10 lat temu. Nie wiem, co moglbym dla was zrobic aby jakkolwiek pomoc, a nurtujace mnie pytanie nie ma prawa bytu w obecnej sytuacji ktora zastalem, w obliczu obecnych was tutaj zgromadzonych *niestety nieudalo sie okreslic szukanego okreslenia*//////error!/////disconnected!*. EDIT: UWAGA! Konkurs! Pokaz sie calemu forum, pokaz kto tu rzadzi, zrownaj reszte, zmiec go z planszy co tylko zapragniesz, bez ograniczen, granic nie ma- jedynie obowiazuje 1 ZASADA, Twoja CZYLI ŻADNYCH ZASAD! ZWYCIEZ I OGLOS WLASNA WYGRANA, WYGRYWA NAJPLYTSZY Z TEGO BAGNA, KTORE SIE TU ROZLALO! BEZ ODBIORU!! [ JESLI JAKIS CUDEM OCALALES, JESTES TU I CZYTASZ TE WIADOMOSC A BYLES TU JAKIES 10 LAT TEMU- DAJ ZNAC, ODEZWIJ SIE NA PRIV, BO TEZ SZUKAM ŚLADÓW NASZEGO GATUNKU) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach