Daniel86 39 Napisano wtorek o 18:38 3 godziny temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ble jeszcze z 5 lat i można skoczyć z wieżowca bo po co ciągnąć to życie Ja uważam, że dobrze się składa, że osoby samotne mają krótszą średnią długość życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 274 Napisano wtorek o 19:23 (edytowany) ja cie poznam z takim jednym singlem, informatyk zarobiony, trenuje kulturystyke, ma 30lat , swoje mieszkanie i BMW. tylko wyslij mi blika,bo musze do niego zadzwonić i cie przedstawić. warto!!! Edytowano wtorek o 19:24 przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olla_00 5 Napisano 2 godziny temu Dnia 27.05.2025 o 21:23, Nemesio Cervantes napisał: ja cie poznam z takim jednym singlem, informatyk zarobiony, trenuje kulturystyke, ma 30lat , swoje mieszkanie i BMW. tylko wyslij mi blika,bo musze do niego zadzwonić i cie przedstawić. warto!!! Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 285 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Olla_00 napisał: Nie Przestań trollować i zacznij polować na bogatych wdowców w sanatorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach