Olla_00 5 Napisano 16 godzin temu Gdzie poznać obecnie kogoś z roczników 92-00?(interesuje mnie ten wiek 25-33 lata). 25 lat skończyłam w styczniu, w lipcu będzie rok jak skończyłam studia. Od niedawna jestem na stażu, ale otaczają mnie ludzie 35-40 lat. Jak studiowałam w Łodzi to miałam do kogo się odezwać, na dodatkowym przedmiocie poznałam koleżankę, z ķtórą wychodziłam do parku, kawiarni, a zimą byłyśmy w Krakowie, w akademiku wychodziłam do koleżanki z 1 piętra. Ale jak wróciłam do rodziców to mam kontakt internetowy z tą koleżanką i kolegami z akademika, nie mam się do kogo odezwać, nie mam znajomych tutaj(byłam gnębiona w gimnazjum), mam poczucie samotności. Ale poświęcam czas na słuchanie muzyki, bieganie, street workout, czytanie książek, jazdę rowerem. Zainteresowania moje oprócz biegania, jazdy rowerem, czytania książek, słuchania muzyki, oglądania filmów, street workout to podróże(w wakacje 2023 byłam w Chorwacji z fakultetem do Bośni i Hercegowiny, także 2 kraje odwiedziłam, w Polsce też sporo miejsca widziałam). Niekiedy mam wrażenie, że coś mnie omija. Niekiedy myślę sobie dlaczego nie mam partnera. Nie chodzi mi, aby szukać na siłę, ale oczekuje aby był w podobnym wieku do mnie(mam 25 lat). Na studiach dominowały dziewczyny, dziewczyny z akademika raczej też mają same dziewczyny w towarzystwie czy na swoich kierunkach przeważnie dziewczyny. Raczej młodsze roczniki chłopaków były w akademiku. Interesuje mnie ktoś w moim wieku czy starszy do 8 lat. Nie interesuje się starszymi o 10-15 lat, młodszymi(nawet rok czy o parę lat). Oczekuję, aby to był człowiek wrażliwy, godzien zaufania, stronił od używek, bójek, podejrzanego towarzystwa, nie spieszył się do współżycia. Sama unikam używek, dużo ludzi mnie chwali, że jestem wrażliwa, wyrozumiała, konkretna, że wyznaczam cel i do niego dążę, że można mi zaufać i nikomu nie rozpowiem. Wygląd co prawda przemija, ale jedyne, czego nie chce to(bez obrazy) łysiny(u młodego chłopaka), nadwagi, reszta rzeczy w wyglądzie typu kolor włosów, kolor oczu, wzrost obojętna dla mnie. Chłopięcą urodę preferuje typu Tom Cruise, Jude Law. Tylko czy dzisiaj takiego kogoś ze świecą szukać? Co robić, aby go mieć? Czy powinnam się martwić? Co jest ze mną nie tak? To co pozostaje zrobić? Czy to, że nie mam znajomych w rodzinnych stronach, w pracy raczej w średnim wieku(ktoś 3 lata starszy w sąsiednim budynku pracuje, ale to dziewczyna, na szkoleniu z pracy byłam z 6 lat starszą dziewczyną), a bardziej miałam w mieście w którym studiowałam to raczej nie mam szans na poznanie kogoś? Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Na portalu z dûpiarzami próbuj a nie masz kolegów których znasz że sto lat i z drobna modyfikacja kontrola prania mózgu dałoby się stworzyć tzw chemię z twojej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: Dumbusia a wolała byś rogalika z czekoladą czy fioota Rogalika, jeszcze mnie nie ogarnia desperacja, jak ogarnie tak jak autorkę to będzie to fjut dobrej jakości minimum 17 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 200" razem w salonie tak napisał: O to taki mój 17,2cm młota wyzylony. Nie, twój wyschnięty i przypięty do spodni kuzynki sam jesteś plastusiem gumowym i masz dildo przypięte bo nie jesteś istota ludzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Mówię że rogalika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Munek moglby być ale on mi nie zrobi masażu tylko od razu jazda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Nigdzie nie jadę nie chce mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu No ja też nie jestem zainteresowana a se pisze z nudów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 543 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: No ja też nie jestem zainteresowany dumbo tak se pisze z nudów I to jest objaw twojej choroby, nudzisz się, ale nawet normalnego jedzenia sobie nie zrobisz, nie mówiąc o zarobieniu kasy by na normalne jedzenie było cię stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: Jakieś wnioski byś mógł wyciągnąć z 10 banów dziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: To oblodzila byś za rogalika czy masaż Nie bo nie obezwładnia mnie zapach smalczych pheromonow tylko zapach sraki niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 200" razem w salonie tak napisał: Wyciągnąłem chorobliwom zazdrość munkow Z zazdrości marzy mi się sypać wapno na twoje truchło w jakimś lesie zacierając z Dumbino ślady xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 200" razem w salonie tak napisał: Zmienimy zasady zrobisz masaż dam oblodzic co ty na to Jak mówię w ten sposób do siostrzeńca 5 lat to wszystko rozumie a podobny jesteś a nie jestem pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 15 godzin temu 14 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Munek moglby być ale on mi nie zrobi masażu tylko od razu jazda To nie jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Z zazdrości marzy mi się sypać wapno na twoje truchło w jakimś lesie zacierając z Dumbino ślady xD Głupie toto jest, nie ma się z kim bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: Na lodzika trzeba zasłużyć No trzeba pamiętać że nie jesteś seksi lolitek 5 lat z długimi rzęsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 15 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, 200" razem w salonie tak napisał: Co jest atrakcyjnego w dumbo? Według dumbo. No jest atrakcyjniejsza np od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 200" razem w salonie tak napisał: Co jest atrakcyjnego w dumbo? Według dumbo. Ładna skóra i spoko aura Wlosy mi fajnie pachną podobno i oczy się podobajo Ludzie się dobrze ze mno czujo Tak Edytowano 15 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Raz mnie królewna śnieżka malowała to się jarala ale ty masz buziuchne bubus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark.Prince 15 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 200" razem w salonie tak napisał: Z której strony Z kazdej bo jestes oblech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Lubię jej atencje bo ludzie męczą i śmierdzą, ona też taka trochę isolated Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu Ktoś mi pisał że ona wygląda jak Maryja no seksi karyny z petami to my nie jesteśmy ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Chyba jeszcze nie doroślismy co zrobić... Edytowano 14 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 2 Napisano 14 godzin temu Dobra ta czekolada dwa kolory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 14 godzin temu Nie rozumiem o czym gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 14 godzin temu Chciałabym spać z kotem tylko pod kocykiem męczące to życie czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Chciałabym spać z kotem tylko pod kocykiem męczące to życie czasem U mnie tak można jeszcze dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: No czy byś mi wylizala tam Wiesz że nimfuś chciała bym jej sikal do buzi zamiast szklanki? @wakanka1 działa ci wykop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 2 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie rozumiem o czym gadasz Na parowkach mnie taka 1,6m zaczepila i żebym jej parówki pokazal Ja się pytam co? Później zdałem sobie sprawę że z dołu może nie widać co tam leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 15 Napisano 14 godzin temu Może pomyliła cię z pracownikiem chociaż dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach