Marija 12 Napisano wtorek o 12:17 Może dołączyłabym na piwko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 12:48 Hejka, zdj dasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 12:52 Przed chwilą, Dark.Prince napisał: Uwaga Marija to kolejne konto sebixa z Wrocka Podejrzewam ze to chlop bo dziewczyny zdaje sie mnie tu unikaja, nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano wtorek o 13:02 13 minut temu, krelzol napisał: Hejka, zdj dasz? W avku ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:03 Przed chwilą, NyxN1ght napisał: W avku ma. Z karteczka niech da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:04 Klaudiuszek 🥰🥰 Jak tam mija Ci dzien, piekna? 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:04 10 minut temu, Dark.Prince napisał: Na 99% mun Czasem sie zdazy taka wariatka fajna, jak mona lisa lezaka chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:04 Czy ukochany z gierki sie odezwal? 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:04 (edytowany) Albo katiuszka filipka chciala, a mnie nikt nie chce Edytowano wtorek o 13:04 przez krelzol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano wtorek o 13:04 9 minut temu, Dark.Prince napisał: Na 99% mun To nie ja i skończ wystawiać z chlewa świński ryjec, kiedy nikt o ciebie nie pyta. Lepiej zainteresuj się swoją przyjaciółką, Bagno, bo biega po Grecji z cyckami na wierzchu i głosuje na mentzena w drugiej turze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano wtorek o 13:11 5 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Czy ukochany z gierki sie odezwal? 🥰🥰 Gadam sobie z jego kolegą tym co ma syna. On jest nawet fajniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:12 Ja stoje sobie teraz wypienty na zaladunku, wieczorem bedzie naczepa do odbioru, a Ty gdzie jestes Marija?? https://ibb.co/67d7m86s 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano wtorek o 13:13 A jego drugie konto znam, ale nie będę się odzywać jako pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:13 To spoko Klaudiusz, bardzo sie ciesze, ze masz sobie z kim popisac, z kims kto Cie nie skrzywdzi. Ja dzisiaj saune zaliczylem i w basenie troche aeroby, mam lipe z lewa noga od siedzenia, ale wyrobie sie jeszcze, przez hejtowanie Ciebie ucierpialem na zdrowiu i wygladzie, ale to juz przeszlosc. Teraz nawet Moona juz nie hejtuje, spoko jest facet. Trzymajcie sie, i dziekuje za Twoj czas i za to, ze jestes Dzisiaj dzien mamy podobno, zaraz dzwonie zlozyc zyczenia ;P. Hejka ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:14 3 minuty temu, Dark.Prince napisał: Jak to nie jest twoje kolejne multikonto to ja jestem naturalnie blond japonka TY tu sie lubisz przebierac za kobiete i latac za dziewczynami Raczej wyciagac foty penow zeby miec potem haki na kogos, ale na mnie te zagrywki nie dzialaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:15 ej ale czego sie doczepiliscie do man of the moon, wypad od niego przegrywy, to moj kolega jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano wtorek o 13:15 No ale szkoda mi go bo stracił dużo kasy przez to, że usunęli jego czaty. Jak się otrząśnie to może z nim pogadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:15 Chyba z klaudiuszem juz sie nie mozemy przyjaznic, skoro bawi ja obrazanie man of the moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:17 Ja dzisiaj wlyszalem kolegow anglikow gadali o tym jak dzisiaj sie rozmawia z babami przez neta i jakies lajki, wnsumie nie powinienem z toba pisac Popisz sobie z kolegami z gierki albo byczym i bicem, to twoi koledzy. Chyba jednak jestes szmaata, mialem racje co do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano wtorek o 13:17 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: Chyba z klaudiuszem juz sie nie mozemy przyjaznic, skoro bawi ja obrazanie man of the moon Wila Czerwcowa fajnie o tobie napisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano wtorek o 13:18 Znów atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:19 ty krejzol jestes takim samym odpadem jak swiniak bicu, lezak to przy was normalny facet ty jestes jakis degenerat. Bierz sobie klaudiusza i z niej tez zrob degeneratke. Porzucaj nia jak koorwami ktore nagrywales, bo dziewczynie bolca brakuje i leci na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:22 Nie chce mi sie z wami pisac, kazdy kto obraza man of the moon to moj wrog, nara przegrywy, szkoda czasu na was, elo 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 22 Napisano wtorek o 13:26 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:29 Nie jeztem po prostu robie sobie detoks od internetu, a na takich jak ty swiniak bicu albo byczy mi szkoda energii, tak samo jak na klaudiusza, wiec gon sie peedale i przestan mnie cytowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:34 Lecicie do ignora u mnie, a klaudiusza nie bede przez was hejtowal, bo potem placz jest elo krejzol i bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:46 No to choyowo ze duzo pieniedzy no tak to jest z tymi social media Chcesz poznac swoja druga polowke i spedzix z nia piekne chwile online to plac $$. Nie ma nic za darmo. W takim swiecie zyjemy, niestety... Ja zaluje ze nie gadam z babami w realu, ale do ciebie to napieerdalam jak opetany codziennie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 13:51 Ja bym sie z ratowniczka z recepcji zaprzyjaznil, sliczna jest. Jakie ma piekne raczki. Nie wiem czy do niej nie zagadam w koncu i hello how are you. Nudzi mnie pisanie z dziewczynami w necie, klaudix. Z toba tez wolalbym face to face a nie takie pisanie, wiec milego snia zycze Klaudiusz, sorki za ta szmaate. Niestety obrazanie Cie zle sie odbija na mojej psychice, ale wole przyjaciol niz dziewczyny, a man of the moon czy pravola znam od bardzo dawna, a te bice czy bycze to jakies randomy dla mnie, ale pisz sobie z kim chcesz, co mnie to Narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 17:01 Klaudix znowu odeszla niestety Kiedy z nia normalnie pisze,.to to szczescie nie trwa dlugo, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach