Malowany 238 Napisano 4 godziny temu Proszę, tyłek nie porównojcie mnie do leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 238 Napisano 4 godziny temu A szynszyli co się stało, że tu nie wchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A szynszyli co się stało, że tu nie wchodzi? Nie chce tutaj wchodzić, mam z Nią kontakt, to mega kobietka jest i nie dziwię się że woli real, bo ja też ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 238 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie chce tutaj wchodzić, mam z Nią kontakt, to mega kobietka jest i nie dziwię się że woli real, bo ja też ... I dobrze. Przebywanie tutaj do niczego dobrego nie prowadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: I dobrze. Przebywanie tutaj do niczego dobrego nie prowadzi. Tak, bo przebywanie tutaj nie jest na dłuższą metę wystarczające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 238 Napisano 3 godziny temu A ty czemu tylko w muzycznych się udzielasz? Zawszę tak miałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 349 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Malowany napisał: A ty czemu tylko w muzycznych się udzielasz? Zawszę tak miałeś? Odkąd tu jestem to tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Odkąd tu jestem to tak. Uhm, ale spoko. Przynajmniej się nie czepia, nie hejtuje, nie ocenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 349 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Uhm, ale spoko. Przynajmniej się nie czepia, nie hejtuje, nie ocenia. No, ja też staram się nie robić tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Odkąd tu jestem to tak. To fakt rzadko się udzielam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 2 godziny temu Dobrej nocy ... po północy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 2 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 132 Napisano 1 godzinę temu . . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach