pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 16:52 Sauny, baseny, gierki dla dzieci, mlode laseczki, przystojni umiesnieni faceci. Poznalem nowego kolege w saunie, co jest bokserem, jaki mlody chlopak, a jakie lapy ma i cialo xD sam do mnie hello i reka macha ostatnio XD Czy zycie nie jest piekne?' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 16:57 Dla mnie w Polsce tez jest chooyowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:17 Ja tylko £83 za plywalnie a chate i spanie mam free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 58 Napisano niedziela o 17:21 20 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: No samych opłat 1100 mam teraz malutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:22 Ta hinduska z plywalni troche przypomina mi katiuszke z fot ktore tu wrzucala w wersji ciapatti xD Szkoda ze jednak okazala sie byc stara babcia kolo 50, dobrze ze z nia nie pojechalem, bo ladnie bym wtope zaliczyl, jakbym ze szlucha wsiadl do samochodu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:28 Mi sie ostatnio podoba zycie Moj wspollokator tez jest piekny i mlody i trenowal boks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:34 Na focie profilowej z konta szlucha** wyglada jak babcia xd Hinduska duzo ladniejsza, co za lachon 🥰🥰🥰 i nigdy nie rodzila, ale by ja wypelnial moj szeroki zaganiacz, to by kwiczala jak swinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:44 Nie wierze ci, bo jestes mitomanem, przerobione to byly foty ktore tu wrzucala, a prawdziwego zdjecia nie xhxiala pokazac, bo by wyszlo, ze jest stara babcia z ryja w ciele nastolatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 8 Napisano niedziela o 17:49 6 minut temu, ... napisał: PRZECIEŻ TO PRZEROBIONE FOTO PRZEZ MOONA TY UPOŚLAKU na prawdziwych zdjęciach tak nie wyglada Nope, to real foto, które chyba omyłkowo po pijaku wrzuciła. Są świadkowie, kolego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 8 Napisano niedziela o 17:49 5 minut temu, pasztetowa mniamusi napisał: Nie wierze ci, bo jestes mitomanem, przerobione to byly foty ktore tu wrzucala, a prawdziwego zdjecia nie xhxiala pokazac, bo by wyszlo, ze jest stara babcia z ryja w ciele nastolatki Ciało też babuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:50 Wysylala mi foty ciala to byla szczupla i chudziutka, ale hinduska z plywalni jest chyba fajniejsza, bo nie rodzila nigdy 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:54 (edytowany) To byly foty AI tak jak te ktore tu wrzucala Te ze szpitala i ktore mi wysylala tez mogly byc AI Szkoda mi faceta ktory ja zaplodnil, bo ta katiusza to byla mefzaca jak cholera, pasozyt jak szczerbaty owsik z lyszkowitze xd Edytowano niedziela o 17:55 przez pasztetowa mniamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zerro 9 Napisano niedziela o 18:25 1 godzinę temu, pasztetowa mniamusi napisał: Poznalem nowego kolege w saunie, co jest bokserem, jaki mlody chlopak, a jakie lapy ma i cialo xD sam do mnie hello i reka macha ostatnio XD będzie cię bolcował? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 69 Napisano niedziela o 18:26 (edytowany) 36 minut temu, ... napisał: Ale ja dostałem od niej dużo zdjęć i tak nie wyglądała Edit / W sumie racja Edytowano niedziela o 18:28 przez dep_sour 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 69 Napisano niedziela o 18:28 (edytowany) 1 minutę temu, ... napisał: Dlaczego Ją tak obrażacie Nie wiem W sumie mogę to wycofać teraz ty edytuj swoje Edytowano niedziela o 18:28 przez dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 18:56 w sumie to ja nie obrazam katiuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 18:57 nieladnie tak obrazac ale sie czuje zajeebiscie dzisiaj, bylem daleko na spacerze, gimnastyka w basenie sauna, moje plecy i kregoslup sie czuja 100 razy lepeij xD i wypilem sobie zimne piwko, ale bym sie napil piwka zimnego w pubie FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach