_Gretta 12 Napisano niedziela o 19:34 Byłam na Twoim profilu "Kupiłam sobie firany z "organzmu" i ciulato się układają. Wieszam lekko wilgotne, pieszczę parownicą i nic nie pomaga. Muszę..." No i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 296 Napisano niedziela o 19:37 z czego ja cie przepraszam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 19:38 Z organzy to taka mgła też. U mnie to żakardowe tylko, też na mokro wieszam. W sklepach prawie żakardowych nie ma.Tylko na targu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 19:39 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: z czego ja cie przepraszam? Słucham? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 296 Napisano niedziela o 19:41 1 minutę temu, _Gretta napisał: Słucham? organza co to? to nazwa klubu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 19:44 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: organza co to? to nazwa klubu.. Może i jest taki klub Organza organtyna to taki materiał na zasłony, firany, woale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 20:00 24 minuty temu, _Gretta napisał: Byłam na Twoim profilu "Kupiłam sobie firany z "organzmu" i ciulato się układają. Wieszam lekko wilgotne, pieszczę parownicą i nic nie pomaga. Muszę..." No i co? Kupiona ołowianka (obciążniki). Zabiorę się za wszywanie w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 20:03 (edytowany) 3 minuty temu, afekafe napisał: Kupiona ołowianka (obciążniki). Zabiorę się za wszywanie w tygodniu. Wiem.Tunel i tam wciągasz te koraliki? Ale to ci nie wyprostuje tego materiału, on taki gnieciony jest. Widzisz przez nie cokolwiek? Ostatnio parę lat temu to kupiłam pajęczynki, taki wzór. Edytowano niedziela o 20:04 przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 20:10 7 minut temu, _Gretta napisał: Wiem.Tunel i tam wciągasz te koraliki? Ale to ci nie wyprostuje tego materiału, on taki gnieciony jest. Widzisz przez nie cokolwiek? Ostatnio parę lat temu to kupiłam pajęczynki, taki wzór. Moje są dokładnie takie https://thumbs.dreamstime.com/b/zasłony-organza-12797449.jpg Nie chodzi o prostowanie, a ładne układanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 20:15 3 minuty temu, afekafe napisał: Moje są dokładnie takie Ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 20:31 13 minut temu, _Gretta napisał: Ładne. Stopniowo odchodzę o białych firan. Zaczynam wieszać kolorowe, delikatne, gdzieś tam upitę fikuśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 20:48 16 minut temu, afekafe napisał: Stopniowo odchodzę o białych firan. Zaczynam wieszać kolorowe, delikatne, gdzieś tam upitę fikuśnie. To ze mnie tradycjonalistka. Białe tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 20:58 (edytowany) 1 godzinę temu, _Gretta napisał: Byłam na Twoim profilu "Kupiłam sobie firany z "organzmu" i ciulato się układają. Wieszam lekko wilgotne, pieszczę parownicą i nic nie pomaga. Muszę..." No i co? Organzm jej na myśli. W ogóle co to za i.d.i.o.t.k.a? Edytowano niedziela o 20:59 przez Ffxc1_5yih 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 21:03 14 minut temu, _Gretta napisał: To ze mnie tradycjonalistka. Białe tylko. Nadal mam i wieszam białe firany w drugim pokoju i zazdroski w kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:09 10 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: Organzm jej na myśli. W ogóle co to za i.d.i.o.t.k.a? Kto?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 21:10 Przed chwilą, _Gretta napisał: Kto?! Pstokrotka czyli afekafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:12 (edytowany) 4 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: Pstokrotka czyli afekafe. Nie masz pojecia? Najfajniejsza userka. Tak ze wypluj te słowa lub edytuj. Głupszego stwierdzenia nie czytałam. Edytowano niedziela o 21:16 przez _Gretta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 21:15 Chyba ci się coś pomyliło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:16 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: Chyba ci się coś pomyliło? Mi nie, skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 21:20 5 minut temu, _Gretta napisał: Nie masz pojecia? Najfajniejsza userka. Tak ze wypluj te słowa lub edytuj. Głupszego stwierdzenia nie czytałam. Dziękuję. To miłe, ale zostaw to. Każdy mnie ocenia jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:21 Przed chwilą, afekafe napisał: Dziękuję. To miłe, ale zostaw to. Każdy mnie ocenia jak chce. Nawet nie wiem kto to jest. Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 21:25 2 minuty temu, _Gretta napisał: Nawet nie wiem kto to jest. Ok A jak gadałaś ze mną za pieniądze, a potem miałaś na wycieczki i loty balonem, to wiedziałaś kim jestem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 21:26 2 minuty temu, _Gretta napisał: Nawet nie wiem kto to jest. Ok Leje u mnie, błyska się, duszno i jeszcze wyniki się zmieniły. Jedyny miły akcent, to wygrana Igi nad Rybakiną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:27 Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał: A jak gadałaś ze mną za pieniądze, a potem miałaś na wycieczki i loty balonem, to wiedziałaś kim jestem? Tak wiedziałam że lot balonem nie doszedł do skutku i wycieczki też. Pa pa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 12 Napisano niedziela o 21:29 1 minutę temu, afekafe napisał: Leje u mnie, błyska się, duszno i jeszcze wyniki się zmieniły. Jedyny miły akcent, to wygrana Igi nad Rybakiną Też grzmi, trzeba zamykać urządzenia. Paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 21:30 55 minut temu, afekafe napisał: Stopniowo odchodzę o białych firan. Zaczynam wieszać kolorowe, delikatne, gdzieś tam upitę fikuśnie. 22 minuty temu, afekafe napisał: Nadal mam i wieszam białe firany w drugim pokoju i zazdroski w kuchni. To jakie w końcu masz te firany, bo jak się włączyłam do wątku to jednak białe chociaż wcześniej kolorowe. Wiesz że ja mam białe i od razu zaczęłaś się podszywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 21:31 3 minuty temu, _Gretta napisał: Tak wiedziałam że lot balonem nie doszedł do skutku i wycieczki też. Pa pa.... Doszedł do skutku, widziałam zdjęcia. Ciekawe, kto ci płacił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 21:34 4 minuty temu, _Gretta napisał: Też grzmi, trzeba zamykać urządzenia. Paaa Też zmykam. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 226 Napisano niedziela o 21:35 4 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: To jakie w końcu masz te firany, bo jak się włączyłam do wątku to jednak białe chociaż wcześniej kolorowe. Wiesz że ja mam białe i od razu zaczęłaś się podszywać. Od zatrzęsienia i trochę. Różne wzory i kolory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 32 Napisano niedziela o 23:33 2 godziny temu, _Gretta napisał: Głupszego stwierdzenia nie czytałam. Ja czytałam, nawet w tym wątku: firany z organzmu ciulato się układają upitę fikuśnie itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach