ugly_kid_joe 6 Napisano 2 Czerwiec czaskoski by wam wprowadził bykowe i jeszcze by z was ściągał hajs za to że was żadna panna nie chce, a Karol nam załatwi kooorevvki, widzicie Panowie, bracie incele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugly_kid_joe 6 Napisano 2 Czerwiec sex prawem, nie towarem! moj kootas, moja sprawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugly_kid_joe 6 Napisano 2 Czerwiec Przed chwilą, dep_sour napisał: Haha ok dopiero teraz widze ze trollujesz wspaniały program diva + dla każdego incela który wziął udział w 2 turze i karnet na kibolskie ustawki pod lasem ja nie troluje, ja na prawde chciałem żeby Nawrocki wygrał żeby zobaczyc te zesss.ransko wasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugly_kid_joe 6 Napisano 2 Czerwiec Przed chwilą, dep_sour napisał: Tak tak zacny trolling milordzie myśl sobie co chcesz, ja jestem teraz w siódmym niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach