krelzol 5 Napisano 7 Czerwiec widzialem typa co cofal, a inny wyjezdzal przodem, ale ten co cofal to mial na tylnej szybie wielka naklejke ***** *** xD to specjalnie puscilem tego co przodem wyjezdzal, a jak on wyjechal to tamten poczul sie ze jego tez puszcze, a ja wtedy gaz do dechy i prosto w skoorwysyna xD odbilem w ostatniej chwili i tak na centrymetry w niego nie przyjeebalem xD on potem jechal za mna przez kilka skrzyzowan, oczekiwalem konfrontacji patrzac sie w lusterko ale niestety odbil pozniej w lewo xD a ja pojechalem prosto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 7 Czerwiec ale bym chcial peopwca najeebac, nie za sam fakt popierania PO bo mam wyjeebane ale ze tak sie musi z tym ***** *** manifestowac, atencyjna kuuurwa jeeebana , szkoda ze nie jechal za mna az sie zatrzymam i nie napadl mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 7 Czerwiec od teraz jak tylko zobacze gdzies naklejke ***** *** na samochodzie to bede zamieniac sie w hama, co na rondzie zamiast odpuscic gaz jak kto przed niego wyjedzie, to bede redukowal bieg i dawal gaz do dechy i trabil xD jak tylko zobacze ze ma ***** *** na samochodzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 7 Czerwiec jak mi ***** *** wyjedzie na autostradzie przed maske przy duzej predkosci to nie zwolnie, tylko dodam gazu skrece lekko w prawo a potem szybko w lewo zeby mu w kant przypieeerdolic i zeby jebnaal w barierke i zeby mu kark sie przetrącił . moja nienawisc do ***** *** nie wynika nawet z politycznej sympatii do pisu, nawet z politycznej sympatii do pisu ponad po, ale glownie z nienawisci do cypisa, tej kooorwy rapersko hip hopowej ktora ten znak wymyslila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach