5klepka 5 Napisano 15 godzin temu Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 307 Napisano 14 godzin temu ciesze sie ze sie cieszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 14 godzin temu Dzięki kleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, 5klepka napisał: Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Tak, dlatego większość z niego korzysta, wyszukuje najlepszego kandydata zodiakowego i kieruje się dopasowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, 5klepka napisał: Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Jeszcze lepszy do ich zmyślania na żądanie. Pisacze horoskopów w fakcie i se mogą się już pakować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Tak, dlatego większość z niego korzysta, wyszukuje najlepszego kandydata zodiakowego i kieruje się dopasowaniem. Nie chodzi o zodiak. Nie czeba juz samemu analizować tylko ci czat wyklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, 5klepka napisał: Nie chodzi o zodiak. Nie czeba juz samemu analizować tylko ci czat wyklepie. W sensie podajesz swój i cię charakteryzuje? Z czatem wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: W sensie podajesz swój i cię charakteryzuje? Z czatem wszystko jest możliwe. Ta. Swojo matryce wrzucasz i ci napisze wszystko. Niestety wszystko się zgadza u mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, 5klepka napisał: Ta. Swojo matryce wrzucasz i ci napisze wszystko. Niestety wszystko się zgadza u mję Niestety? Dlaczego? Nie podoba ci się rysopis? Sprawdzę co o mnie powie. Może też mnie narysuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 14 godzin temu Rysowanie chyba płatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 14 godzin temu Mało korzystam z tego i nie wiem na jakich zasadach działa rysowanie. Natomiast powiedział wiele zgodnych cech, które w sobie mam. Być może inaczej zapytać i inaczej odpowie. Nic to, dzięki za pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 14 godzin temu Miałem ale odinstalowałem, bo po pewnym czasie się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, Sev napisał: Mało korzystam z tego i nie wiem na jakich zasadach działa rysowanie. Natomiast powiedział wiele zgodnych cech, które w sobie mam. Być może inaczej zapytać i inaczej odpowie. Nic to, dzięki za pomysł. Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Wiem. To oczywiste, że obcowanie z człowiekiem jest najlepszym. Lubię czasem poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Pada, słabo się czuję. Idę na film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Pada, słabo się czuję. Idę na film. Dobrze poleż żebyś nie cierpiała i podaj mi później ten film, bo szukam czegoś dobrego z Magi żeby obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 13 godzin temu 45 minut temu, 5klepka napisał: Rysowanie chyba płatne. Grafiki tez tworzy za darmo, przynajmniej w apce mobilnej. Ale lepsze chyba robi Grok na X. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Dobrze poleż żebyś nie cierpiała i podaj mi później ten film, bo szukam czegoś dobrego z Magi żeby obejrzeć. Wcześniejszy: Dept. Q sprawdź. Krótki serial o detektywie, który zajmuje się niejasną sprawą zaginięcia kobiety. Biuro ma w piwnicy policyjnej, gdzie kiedyś były szalety. Szkocja, odmieńcy, byli policjanci i wyrzutki rozwiązują tajemnice ukryte pod dywanem. Obecny później, po obejrzeniu. Okej. Trzymaj się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 13 godzin temu 33 minuty temu, Sev napisał: Wcześniejszy: Dept. Q sprawdź. Krótki serial o detektywie, który zajmuje się niejasną sprawą zaginięcia kobiety. Biuro ma w piwnicy policyjnej, gdzie kiedyś były szalety. Szkocja, odmieńcy, byli policjanci i wyrzutki rozwiązują tajemnice ukryte pod dywanem. Obecny później, po obejrzeniu. Okej. Trzymaj się. Brzmi zachęcająco i po pierwszym sezonie będe wiedział czy mi przypasi. Obecny później ja , to kręć się jak będziesz mobilna i można zczaić w jakich godzinach jestem dostępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Grafiki tez tworzy za darmo, przynajmniej w apce mobilnej. Ale lepsze chyba robi Grok na X. Najbardziej lubię koty stworzone przez sztuczno inteligencje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, 5klepka napisał: Najbardziej lubię koty stworzone przez sztuczno inteligencje xD Ja własnie bawię się robieniem sobie zdjęć ze znanymi osobami. Zaraz strzelę sobie selfiaka z Trumpem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 59 Napisano 6 minut temu kto normalny używa horoskopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach