5klepka 5 Napisano 8 godzin temu Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 307 Napisano 8 godzin temu ciesze sie ze sie cieszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 7 godzin temu Dzięki kleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, 5klepka napisał: Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Tak, dlatego większość z niego korzysta, wyszukuje najlepszego kandydata zodiakowego i kieruje się dopasowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, 5klepka napisał: Jest zayebisty do odczytywania horoskopów xD Jeszcze lepszy do ich zmyślania na żądanie. Pisacze horoskopów w fakcie i se mogą się już pakować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Tak, dlatego większość z niego korzysta, wyszukuje najlepszego kandydata zodiakowego i kieruje się dopasowaniem. Nie chodzi o zodiak. Nie czeba juz samemu analizować tylko ci czat wyklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 5klepka napisał: Nie chodzi o zodiak. Nie czeba juz samemu analizować tylko ci czat wyklepie. W sensie podajesz swój i cię charakteryzuje? Z czatem wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: W sensie podajesz swój i cię charakteryzuje? Z czatem wszystko jest możliwe. Ta. Swojo matryce wrzucasz i ci napisze wszystko. Niestety wszystko się zgadza u mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 5klepka napisał: Ta. Swojo matryce wrzucasz i ci napisze wszystko. Niestety wszystko się zgadza u mję Niestety? Dlaczego? Nie podoba ci się rysopis? Sprawdzę co o mnie powie. Może też mnie narysuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 7 godzin temu Rysowanie chyba płatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 7 godzin temu Mało korzystam z tego i nie wiem na jakich zasadach działa rysowanie. Natomiast powiedział wiele zgodnych cech, które w sobie mam. Być może inaczej zapytać i inaczej odpowie. Nic to, dzięki za pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 7 godzin temu Miałem ale odinstalowałem, bo po pewnym czasie się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Sev napisał: Mało korzystam z tego i nie wiem na jakich zasadach działa rysowanie. Natomiast powiedział wiele zgodnych cech, które w sobie mam. Być może inaczej zapytać i inaczej odpowie. Nic to, dzięki za pomysł. Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Wiem. To oczywiste, że obcowanie z człowiekiem jest najlepszym. Lubię czasem poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Żywy homo sapiens jest lepszy , bo wczuje się w Twoje położenie i nastrój odczytując emocja. Pada, słabo się czuję. Idę na film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Pada, słabo się czuję. Idę na film. Dobrze poleż żebyś nie cierpiała i podaj mi później ten film, bo szukam czegoś dobrego z Magi żeby obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, 5klepka napisał: Rysowanie chyba płatne. Grafiki tez tworzy za darmo, przynajmniej w apce mobilnej. Ale lepsze chyba robi Grok na X. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 46 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Dobrze poleż żebyś nie cierpiała i podaj mi później ten film, bo szukam czegoś dobrego z Magi żeby obejrzeć. Wcześniejszy: Dept. Q sprawdź. Krótki serial o detektywie, który zajmuje się niejasną sprawą zaginięcia kobiety. Biuro ma w piwnicy policyjnej, gdzie kiedyś były szalety. Szkocja, odmieńcy, byli policjanci i wyrzutki rozwiązują tajemnice ukryte pod dywanem. Obecny później, po obejrzeniu. Okej. Trzymaj się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 62 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Sev napisał: Wcześniejszy: Dept. Q sprawdź. Krótki serial o detektywie, który zajmuje się niejasną sprawą zaginięcia kobiety. Biuro ma w piwnicy policyjnej, gdzie kiedyś były szalety. Szkocja, odmieńcy, byli policjanci i wyrzutki rozwiązują tajemnice ukryte pod dywanem. Obecny później, po obejrzeniu. Okej. Trzymaj się. Brzmi zachęcająco i po pierwszym sezonie będe wiedział czy mi przypasi. Obecny później ja , to kręć się jak będziesz mobilna i można zczaić w jakich godzinach jestem dostępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 5 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Grafiki tez tworzy za darmo, przynajmniej w apce mobilnej. Ale lepsze chyba robi Grok na X. Najbardziej lubię koty stworzone przez sztuczno inteligencje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 162 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 5klepka napisał: Najbardziej lubię koty stworzone przez sztuczno inteligencje xD Ja własnie bawię się robieniem sobie zdjęć ze znanymi osobami. Zaraz strzelę sobie selfiaka z Trumpem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach