Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu A mi daja koledzy anglicy tyton do krecenia i nie place za to i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Poza tym mój kolega, palący to pali najwyżej dwa papierosy dziennie. Ja do kawy wypalam z 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 66 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem dużo masz na głowie i jeszcze to forum ogarnąć trzeba Tyle na głowie i jeszcze związku by chciał , przecież czasu by mu zabrakło, bo za dużo "pracuje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 138 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Ja do kawy wypalam z 6 To ile tę kawę pijesz? 3 godziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Ja do kawy wypalam z 6 czy zdajesz sobie sprawę ile kosztuje cię nałóg w ciągu roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Tez sobie zaraz zapale, ja krece sam papierosy z brazowych bletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Na zdrowie lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 10 godzin temu @Danger jak ma kubek termiczny to nawet i 6 godzin może pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Danger napisał: To ile tę kawę pijesz? 3 godziny? Z godzinę czasem jak z wami dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 138 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Z godzinę czasem jak z wami dyskutuje 6 papierochów w godzinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Z godzinę czasem jak z wami dyskutuje masz kubek termiczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Ja kkedys jaralem co pol godziny a jak nie moglem zapalic to sie meczylem jak cholera, to bylo straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Straszny nalog palenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Danger napisał: 6 papierochów w godzinę? Raz byłem na piwie z nudziarom jak dumbusia to wypalilem calom paczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Ja kiedys w jeden wieczor tez cala paczke to rano potem mialem ochrypniety glos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu ja nie chodze na piwo bo potem srrac sie chce i niestrawnosc tylko czasem patrze jak pija od dlugiego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu (edytowany) czesto tak bylo ze se pacze jak pija i pala bo mi sie nie chce potem miec kaca, rzygac albo srrac albo smierdziec jak szrek z kazdego pora smrod Edytowano 10 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: ja nie chodze na piwo bo potem srrac sie chce i niestrawnosc tylko czasem patrze jak pija od dlugiego czasu wiem że piwo moczopędne jest ale o dwójce nie wiedziałem. też nie piję piwa już ze dwa lata będzie. Edytowano 10 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 10 godzin temu Ja wlasnie wypilem winka troche i mi dobrze odpalilem muzyke na wiezy i mam FAZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu ludzie co czesciej pija to w ich pokoju czuc zapach spod pachy ohydni sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: wiem że piwo moczopędne jest ale o dwójce nie wiedziałem. no u mnie to predzej na szczescie niz chec na wymioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 138 Napisano 9 godzin temu Wyhodujesz sobie raczysko krtani albo płuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu Samiczki majom fajne ciało takie mieciusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 66 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Danger napisał: 6 papierochów w godzinę? 10 minut chyba zajmuje wypalenie jednego , to odpala jednego od drugiego i niech mi ktoś powie że on zdrowia nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 9 godzin temu Mi pachnie spod pachy nie wiem czy tego papierosa wypale bo po papierosach smrod fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: na wymioty Chodziłem nago i budynku na przeciwko se okna zakleili żeby na mnie nie paczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: 10 minut chyba zajmuje wypalenie jednego , to odpala jednego od drugiego i niech mi ktoś powie że on zdrowia nie ma. Dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 9 godzin temu Ja ostatnio malo spalem, bo duzo kofeiny dawkowalem masakra, musze odespac sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Chodziłem nago i budynku na przeciwko se okna zakleili żeby na mnie nie paczec to co ty zasłon, rolet w oknach nie masz? jak można łazić nago po mieszkaniu jeszcze żeby inni oglądali. nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Świeży pot nie cuchnie az tak chyba że się nie wietrzy i ciągle chleje i żre guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach