kaszalot poblokowany 8 Napisano niedziela o 21:00 Za dużo dram i mnie to nudzi bo nie lubię dram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano niedziela o 21:00 Przed chwilą, NyxN1ght napisał: To mu polej Co mu polać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano niedziela o 21:01 2 minuty temu, seIkie napisał: Odległość jest przeszkodą Przecież masz bezpośrednie połączenie ze Skierniewic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano niedziela o 21:03 (edytowany) 4 minuty temu, indecent language napisał: Przecież masz bezpośrednie połączenie ze Skierniewic Ale co powiedzieć mamie, przecież ona by mnie w życiu nie puściła tak daleko Edytowano niedziela o 21:05 przez seIkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano niedziela o 21:06 2 minuty temu, seIkie napisał: Ale co powiedzieć mamie, przecież ona by mnie w życiu nie puściła tak daleko Nic jej nie powiesz, przecież nie raz uciekałeś z domu xD i jakoś cię nie szukała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano niedziela o 21:07 Przed chwilą, indecent language napisał: Nic jej nie powiesz, przecież nie raz uciekałeś z domu xD i jakoś cię nie szukała I pieniądze by jeszcze mi musiała dać na bilet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano niedziela o 21:12 Hm poszli spać, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano niedziela o 21:26 13 minut temu, NyxN1ght napisał: Hm poszli spać, dobranoc. Idź spać a jutro do psychiatry po leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano niedziela o 21:43 Jak dobrze brać leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano niedziela o 21:49 Społeczeństwo polskie nie powinno być dla nas niemiłe dlatego że nie dajemy dûpy. Moja stara też mi tak mówi. Naprawdę nie potrzeba więcej przypadków zaginięć i podejrzanych morderstw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano niedziela o 21:58 Wszystko robimy tak jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach