Schizolfm 5 Napisano niedziela o 17:52 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: No właśnie trochę się boję lecieć sama, bo to jednak facet z neta. I dobrze, bo takie coś dobrze sie nie kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano niedziela o 17:53 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Może wezmę kolega z pracy na wszelki wypadek. Nie masz kolegów ani pracy więc może być ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 272 Napisano niedziela o 18:27 1 godzinę temu, NyxN1ght napisał: A odwaliłam coś? Niechcący spuscilas wodę w wc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Lol ale fajnego nowego kolesia poznałam xD ron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, NyxN1ght napisał: Lol ale fajnego nowego kolesia poznałam xD ron Znowu cyberpunk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, NyxN1ght napisał: Lol ale fajnego nowego kolesia poznałam xD Ile ma cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Jak się bawić to na całego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Lol https://neocities.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Jak się bawić to na całego xD No pewnie, Fajne foto dałaś na forum Filipa https://imgbox.com/Y17kcsPv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Fuj jaki nieład xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Fuj jaki nieład xd Chciałaś mieć fryzure jak Filip na pasztetowej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, NyxN1ght napisał: Lol Zarejestrowałem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: Zarejestrowałem sie A ja nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 5 godzin temu Teraz mój kolega cię namierzy hahahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Teraz mój kolega cię namierzy hahahaha xD Używam VPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach