Spaghetti... 150 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ty nie masz nic ładnego, jesteś chorym zawistym z zazdrosci frajerem sernik Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano 6 godzin temu Fak ale koszmar z takimi egomaniakami siedzieć ze mno też dobrze że nikogo nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano 5 godzin temu Wykonczylabym kogoś psychicznie meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 150 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Fak ale koszmar z takimi egomaniakami siedzieć ze mno też dobrze że nikogo nie mam Nie ma kobiety więc niech zacznie się leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie ma kobiety więc niech zacznie się leczyć To takie mechanizmy obronne ale jadowitosc jak u szakala nieustajaca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano 5 godzin temu Szakale nie som jadowite. Filip jest. Bosze co za hiena. Oj Srilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 150 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: To takie mechanizmy obronne ale jadowitosc jak u szakala nieustajaca xD Słaby jest, więc broni się hejtem przed tym czego nie może mieć Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano 5 godzin temu Może ma jakieś ptsd jak ja po leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 5 godzin temu Ehe a jak szynszylka hejtowala.mnie to dobrze, spadaj srakarone bo jestes.goownem dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 150 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Ehe a jak szynszylka hejtowala.mnie to dobrze, spadaj srakarone bo jestes.goownem dla mnie Nie, to Ty zacząłeś, więc ktoś skończy Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 4 godziny temu Szynszyla sie bez powodu do mnie.sadzila jak zmij, ktory juz zdechl a mnie nikt nie skonczy, bo nie mam tutaj wrogow, dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 48 minut temu Po polubieniu muzyki z "Mega Mana" cała reszta muzyki ludzkości nadaje się tylko do zapomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach