Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 14 godzin temu Przytulalem sie tutaj w uk z dwiema dziewczynami, jedna polka druga angielka to obie byly podjarne jak pachne a angielka do mnie caly czas, jaki jestem gorgeous xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Obie zgrabne i szczuple, i glowe nizsze ode mnie Edytowano 14 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17kochаnie 12 Napisano 14 godzin temu 51 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Słuchaj, jakieś dobre nadzienie i możemy ponegocjować Mam jedynie rurkę z kremem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 17kochаnie napisał: Mam jedynie rurkę z kremem To zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 14 godzin temu Pewnie po terminie. Albo od ciotki ze śmietnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17kochаnie 12 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: To zapraszam To ja zapraszam Warszawa śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 14 godzin temu I ten krem tez podejrzany.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 14 godzin temu Przecież wiesz gdzie mieszkam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 14 godzin temu To pa Kochuszki najtchórzliwsze, całuję Was w siusiaka i do zobaczenia nigdy w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 14 godzin temu Pa kopciuszku kochany. Całujemy i si ju never. Besoski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu No nara i nie wracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 4 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: No nara i nie wracaj Uważaj Filip, to jakiś gejaszek jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Wiem, chyba jakas kolejna chora osoba, ktora mi pisze, ze sie przytulala ze mna 🥳🥳🥳 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 13 godzin temu UJ Ci w dupę LD *____* opiedol mi pęto hahaha xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Won spowrotem do psychiatryka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 4 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, pumpernikiel32 napisał: UJ Ci w dupę LD *____* opiedol mi pęto hahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 13 godzin temu Ale wyobraziłam sobie to, jakbyś naprawdę opiedolił mi pęto, to by było piękne. Doszłabym motzno hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 4 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Ale wyobraziłam sobie to, jakbyś naprawdę opiedolił mi pęto, to by było piękne. Doszłabym motzno hahahahah Nikt w to nie wątpi, Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 13 godzin temu Jakie pęto hola. Co najwyżej serdelek. Wyobraźnia to zła rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Haha wez leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 403 Napisano 13 godzin temu K#rwa a myślałam że to ja mam naj#bane pod kopułą. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Dlaczego tak myslalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 6 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, pumpernikiel32 napisał: Czo tam u Was słychać Karaluszki Pokiszcze wrócilo bke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 13 godzin temu No byłby seks stulecia, szkoda, że nie jestem gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 13 godzin temu No szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 12 godzin temu Ja jestem geejem chetnie wezme przystojnego i bogatego praaviczka na meza co ma mercesesa i bedzie mnie wozil po UK i zabieral na wycieczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 8 godzin temu Sorka za to pęto dzisiaj, trochę mnie poniosło :- DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu Nic nie szkodzi, a czemu Cie tak ponioslo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) A właściwie nie wiem, czasem człowiek napisze coś głupiego, a potem żałuje. Na szczęście kafeteria to dość wyrozumiałe forum, jeśli chodzi o pisanie głupich rzeczy prawda ;- DD Edytowano 8 godzin temu przez pumpernikiel32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu Spoko, ja nie z tych obrazalskich, sam czasem komus.pisalem cos.zlego, ale jak mi nie wybaczaja to trudno, nie moj problem, ale.jak mi ktos wybaczy to czuje. do takiej osoby bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach