pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu Czo tam u Was słychać Karaluszki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu Pamiętacie te stare ikony na gadu-gadu.. aż mi się łezka w oku kręci i ten dźwięk przychodzącej wiadomości albo jak ludzie ustawiali sobie takie tajemnicze opisy. Ja byłam zawsze team "odwieczne zaraz wracam" albo siedziałam na niewidoku, ...olina życiowa nawet na GG hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 403 Napisano 17 godzin temu Pamietam, ikony, dzwięk i te statusy zaraz wracam, nie przeszkadzać itd. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Jakoś fajny klimat wtedy był i ten internet wydawał się bardziej anonimowy, ludzie siedzieli na tych czatach w tym lokalnych i się w ten sposób poznawali... Było mnóstwo tych for i ludziom na serio się chciało na nich pisać.. a teraz to tylko fejs, Instagram, tik-toki, żadne prawdziwe relacje, tylko jakieś scrollowanie bez sensu.. bez kitu w jaką to stronę poszło Edytowano 17 godzin temu przez pumpernikiel32 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 17 godzin temu Ja raz na kilka tygodni loguję się na GG, żeby nie stracić i nie zapomnieć numeru GG, który ja mam jeszcze z czasów, gdy GG był dominującym komunikatorem na polskim rynku. Ja nie mam aplikacji, więc ja loguję się przez przeglądarkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu Ja już dawno temu zapomniałam mój numer GG xD Ale jak jeszcze pamiętałam to kiedyś sobie ściągnęłam archiwum, dzizas jakie to rozmowy z 2006 czy 2007 no śmiechłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 17 godzin temu Pewnie, ze pamietam, ale nikogo nie udalo mi sie stamtad poznac Jedna mloda dziewczyne poznalem, to jej swoje nagie foty wysylalem, bo ciagle mnie prosila xd. Dzwonilismy do siebie tez na tel, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu Ja z dwiema potem normalnie kumplowalam się w realu, a z innymi pisałam... Listy :- D Nie żartuję, mam całą teczkę listów od ludzi, których na oczy nie widziałam, no purk ;-D ale mówię Wam jak fajnie było jak do skrzynki pocztowej przychodziło, w ogóle szok, że ludzie potrafili normalnie podawać swoje imię nazwisko i adres i tak się wymieniać korespondencja przez lata, teraz chyba nie do pomyślenia takie coś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 17 godzin temu No tutaj nie, nawet swoich fot nikt nje wrzuci, wszyscy sie boja, ale gdzie indziej to wrzucaja jak pojeebani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Ja z dwiema potem normalnie kumplowalam się w realu, a z innymi pisałam... Listy :- D Nie żartuję, mam całą teczkę listów od ludzi, których na oczy nie widziałam, no purk ;-D ale mówię Wam jak fajnie było jak do skrzynki pocztowej przychodziło, w ogóle szok, że ludzie potrafili normalnie podawać swoje imię nazwisko i adres i tak się wymieniać korespondencja przez lata, teraz chyba nie do pomyślenia takie coś xD Tez pisałam listy XD co za czasy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 17 godzin temu Taaa, na tych instagramach tik-tokach czy tinderze to ludzie tylko lajki zbierają i atencję, do tego są te serwisy xd szkoda, że nikt już prawie na forach nie siedzi, gdzie się rozmawia, a nie tylko wstawia swojego bicepsa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 17 godzin temu No jacys ludzie tam siedza, ale malo kto chyba Ja nie mam nigdzie konta nawet, tutaj na kafe tylko pisze z ludzmi w sumie, no i czasem jeszcze na irc popisze z paroma osobami Irc tez byl popularny na poczatku 2000, duzo ludzi z tego korzystalo, a obecnie tez tylko garstka zostala, glownie hackerzy teraz uzywaja i cyberprzestepcy chyba tylko, co umieja sie polaczyc z serwerem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 16 godzin temu Kiedyś to nawet influencerów nie było i człowiek czytał takie pisane blogi i tyle xD i YouTube się zacinał i trzeba było czekać hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Żeby obejrzeć jakiś głupi teledysk i potem się człowiek cieszył jak się udało xD a teraz wszystko na wyciągnięcie ręki i wszyscy znudzeni Edytowano 16 godzin temu przez pumpernikiel32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 16 godzin temu Było minęło i nie wróci. Nie ma co wspominać bo teraz są inne czasy i będzie gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Ja pamjetam czasy jak nie bylo youtube tylko jakies myspace albo sie mialo swoja strone internetowa i tam forum i sie pisalo heh, ale tovbylem malym srojdkiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 16 godzin temu Hahahah taaak myspace, można się było pofleksowac, że się słucha cool muzyki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 16 godzin temu I człowiek marzył o bzdurnej MP3, żeby mieć zgranych 20 kawałków na krzyż (bo więcej bozia miejsca nie miała) i móc je w kółko słuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu No ja na youtube czy spotify od dawna nje slucham muzy, jak juz to pozyczam z pirackiej zatoki albo kupuje na plytach CD i zgrywam z plyt na mp3 czy tam flac albo wav Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu No to byly fajne czasy, ja nie lubie tych mediow spolecznosciowych, fejsy jutuby, instasraki dno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Ja bylem wlasnie w sikh temple ale sie nazarlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Jakas starsza kobita z indii jakies indyjskie potrawy mi na metalowy talerz najeebala, curry jakies, ziemniaki jakies z kalusta po indyjski jakis ryz z grzybami i 3 te chlebki, jogurt i pudding ryzowy mniam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 16 godzin temu To jakiś kościół? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Swiatynia sikh, tych w turbanach, co w indii religia, codziennie wyzera jest kobitka mi naklada i sie tylko pyta czy wiecej more?! A ja yes yes i kiwam glowa, ale sie najadlem teraz sobir odpoczne przed sauna troche, pogram sobie w gierki w kawiarni a potem ide sobie sesja w sauna i gimnastyka w basenie Edytowano 16 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 16 godzin temu Toć wiem. Lezak by chciał pewnie taka świątynie w Polsce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Wezme sobie zimny prysznjc zaraz przed graniem Ciekawe czy piekna hinduska znowu wpadnje, co tak od niej ladnie pachnie 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Chcialby ale on sie boi z domu wyjsc.chyba, ja mam po drodze na plywalnie wiec chodze sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu W kawiarni sobie posiedze troche, wezme kapiel i posiedze w kawiarni i pogram w gierke ladujac powerbank, bo sa fotele, blat i wtyczki ze moge sobie cos podpiac to sobie posiedze, a potem wbije na chwile chyba na saune kontrolnieni uderzam za miasto poplywac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Albo w sumie teraz pojde do sauny parowej polezec bo potrm mi sie nje wiem czy bedzie chcialo, ale tak po jedzeniu objedzony to nie wiem czy zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 16 godzin temu Dobra w sumie to teraz ide posaunowac sobie i gimnastyka w basenie wroce za godzinke dwie lub trzy, pa 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach