Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 8 godzin temu To sie nudz, nigdy nie znajdziesz milosci srumbo, ja sie zakochalem w dziewczynie z reala w koncu, bede sie modlil o to, zebysmy sie poznali, moze Bog wyslucha moich modlitw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 8 godzin temu Jan Paweł II wysłucha jest znana postacią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 8 godzin temu O masakra jaka szczupla wysportowana laska i sobie siedzimy a ona obok mnie i chyba mnie nie ma za jakiegos psychola, szok normalnie nie wierze, co za dzien! Zycie znowu jest piekne, kocham zycie, dziekuje Boze Bog mi zeslal to piekne cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Szczerbatus Odpadus napisał: To sie nudz, nigdy nie znajdziesz milosci srumbo, ja sie zakochalem w dziewczynie z reala w koncu, bede sie modlil o to, zebysmy sie poznali, moze Bog wyslucha moich modlitw Alfons nigdzie cię nie puści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 8 godzin temu Niech go puści i ma tego swojego Boga byle nie narzucał go innym ludziom to będzie oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 11 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Jan Paweł II wysłucha jest znana postacią Będę dumbusie ginekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 8 godzin temu Ehe Ale nudy i pasztet leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, kaszalot poblokowany napisał: Ehe Ale nudy i pasztet leżak Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Alfonsa to wy macie w majtach No dla mnie taka dziewczyna jak ta ciapatka jakbysmy sobie chodzili razem to cud jakis, Bog wysluchal moich modlitw, ahh ❤ Edytowano 7 godzin temu przez Szczerbatus Odpadus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Jakas chyba kasiasta, bo najniwszy macbook jest, srajfon jest, ahh ciekawe czy sie poznamy, bede sie modlil o to chyba Ciekawe kiedy znowu zobacze to piekne cudo. Moze nastepnym razem nie bede sie bal na nia spojrzec i sie usmiechnie do niej i powiem heey sorki ale tak mi sie podobasz wymiatasz jestes Bogini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Przez nia mi sie juz bialej dziewczyny nie chce Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 185 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Tak czeba tak napisał: Będę dumbusie ginekologiem Na razie jesteś ginekologiem najtańszych klopsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, Szczerbatus Odpadus napisał: Ty mozesz sobie pomarzyc o takiej mlodej szczuplej wysportowanej dziewczynie sralowany, zostalo ci hejtowanie, a miales stad zniknac wiele razy To ty co drugi dzień piszesz, że odchodzisz. To ty jesteś prawiczkiem z schizofrenią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 80 Napisano 7 godzin temu Nieźle was znowu strollował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Nieźle was znowu strollował. Życie i jego wyobraźnia go troluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Haha o tak ja sie spotkam znowu z seexy ciapatka a wy nie o tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To ty co drugi dzień piszesz, że odchodzisz. To ty jesteś prawiczkiem z schizofrenią. jest pół-prawiczkiem jeśli ma przeoranego anusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Szczerbatus Odpadus napisał: Jakas chyba kasiasta, bo najniwszy macbook jest, srajfon jest, ahh ciekawe czy sie poznamy, bede sie modlil o to chyba Ciekawe kiedy znowu zobacze to piekne cudo. Moze nastepnym razem nie bede sie bal na nia spojrzec i sie usmiechnie do niej i powiem heey sorki ale tak mi sie podobasz wymiatasz jestes Bogini Patrzysz jedynie na wygląd. Długa droga przed tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 7 godzin temu Jeszcze pół godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Ja chociaz mam na co popatrzec haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, meesjasz napisał: jest pół-prawiczkiem jeśli ma przeoranego anusa Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szczerbatus Odpadus napisał: Ja chociaz mam na co popatrzec haha Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 7 godzin temu Wygląd i przyjemności cielesne są najważniejsze w tym bezbożnym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Kobiety angielki mnie tu nie zaniedbuja, fajne sa, tylko polki takie wstretne i niegrzeczne a polacy to gbury i buraki buu wypchajcie sie wszyscy, won do pracy elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Jeszcze pół godziny A potem co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 80 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Życie i jego wyobraźnia go troluje. Jemu o to chodzi żeby budzić reakcje, bo jest atencjuszem i konia wali gdy widzi jak przeżywacie jego byt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A potem co? Zobaczymy. To proces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Nie wala, jestem po prosti szczesliwy ze obok takiej cudownej dziewczyny sobie siedzialem i pieknie pachnie, bardzo mnie to uradowalo dzisiaj ahh co za cudenko FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 292 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szczerbatus Odpadus napisał: Kobiety angielki mnie tu nie zaniedbuja, fajne sa, tylko polki takie wstretne i niegrzeczne a polacy to gbury i buraki buu wypchajcie sie wszyscy, won do pracy elo A ty won do lasu i nie przeszkadzaj alfonsowi. Możesz na wieczór wrócić i się wypiąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 7 godzin temu Ahh w mojej wyobrazni ciapatka sie przede mna wypina a ja ja przytulam od tylu mmm ale rozkosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach