wolter 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) która jest która? Edytowano 9 godzin temu przez wolter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu po czyjej mordzie przejechało koło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu będę dziś oglądać znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu cool as foock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 9 godzin temu Od Nimfetki to się odczep 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 9 godzin temu O lubiłam ten film 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 9 godzin temu Ja mogę być ta z rozwalonym nosem czarna z tylu a ta z lokami z przodu wariatka to wypisz wymaluj moja psiapsi z wygladu i zachowania ten film był superrr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: O lubiłam ten film kręci Cię Kurt Russel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: kręci Cię Kurt Russel? Nie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 9 godzin temu Od gaji tez sie.odczep ty chory skoorwysynie psycholu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, dep_sour napisał: Nie, obejrzymy dzis ten film, razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: obejrzymy dzis ten film, razem? Absolutnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, dep_sour napisał: Nie, nie podoba sie bardzo czy masz inny typ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 349 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, The Broken Places napisał: Od gaji tez sie.odczep ty chory skoorwysynie psycholu Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: nie podoba sie bardzo czy masz inny typ? Jest ohydny niezależnie od typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu ja bym chcial tak jak on wygladac w jego wieku, i jezdzic takim samochodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Jest ohydny niezależnie od typu ale w tym filmie czy w realu też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 9 godzin temu ty łysa do ignora lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 9 godzin temu postać z filmu cie obrzydza osobowością? czy wyglądem, czy sam aktor samym wyglądem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 9 godzin temu Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać. xxxxx Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone. Łysa zgłoś się lepiej do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 349 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, pedałfm napisał: Łysa zgłoś się lepiej do psychiatry I kto to mówi? Łysy bezrobotny Screen do sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) spoko, ja chetnie zloze zeznania przeciw salowej, telefonicznie albo mejlowo, i powiem jaka hejterka zaklamana jest i ze stalkuje i przesladuje ludzi, pewnie zeby pieniadze od nich wyludzac albo szantazowac Edytowano 9 godzin temu przez The Broken Places 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 8 godzin temu a nie pravik mnie od roku czasu hejtuje a salowa od wielu lat juz od czasow jak mieszkalem w birmingam mnie hejtowala i tez potrafi klamac jaknajeta, a mysli, ze jest swieta, nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach