Tak czeba tak 20 Napisano 6 godzin temu Staram się gruntowny to nie będzie ale będzie całkiem znosnie. Np gdy ciotka zobaczyla pierwszy raz sypialnie to się mocno wsiekla i mowila o zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 6 godzin temu Ten minimalizm biało czarny całkiem ładnie wygląda jeśli ktoś obiektywie ocenia a nie hejtuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 6 godzin temu Oczywiście gdy jest czysto kurze wytarte na mokro wszystko pod linijkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ty umiesz być kobietą jak moja siostra. Co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Oczywiście gdy jest czysto kurze wytarte na mokro wszystko pod linijkę koootas mi sie klei teraz od prezerwatywy, nie umylem go po heblowaniu, co robic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Co to znaczy? Taki komplemencik niektóre nie potrafią być wsparciem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, wolter napisał: koootas mi sie klei teraz od prezerwatywy, nie umylem go po heblowaniu, co robic ? No jak najszybciej umyc namocz myj aż będzie akcamitny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Taki komplemencik niektóre nie potrafią być wsparciem Zawsze wspieram, nie podcinam skrzydeł bo chce by ludzie mnie traktowali jak ja ich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: No jak najszybciej umyc namocz myj aż będzie akcamitny ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, wolter napisał: koootas mi sie klei teraz od prezerwatywy, nie umylem go po heblowaniu, co robic ? Moja siostra mówiła że dla niej to mydlo co ja stosuje masło kakaowe jest za mocne do puni, dla mnie zwykle zele mydla byly za mocne. Kup sobie coś do higieny intymnej dla mężczyzn i myj się po heblowaniu tam chociażby w ciągu godziny po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Moja siostra mówiła że dla niej to mydlo co ja stosuje masło kakaowe jest za mocne do puni, dla mnie zwykle zele mydla byly za mocne. Kup sobie coś do higieny intymnej dla mężczyzn i myj się po heblowaniu tam chociażby w ciągu godziny po. dzieki za rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze wspieram, nie podcinam skrzydeł bo chce by ludzie mnie traktowali jak ja ich. No też tak zazwyczaj miałem to forum mocno szkodzi straszni tutaj ludzie później każdy obiaw normalności powoduje komplementy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, wolter napisał: dzieki za rade I punie też myj mydłem bo zlapiesz grzyba jakiegoś myjac samom wodom srodek i z zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: No też tak zazwyczaj miałem to forum mocno szkodzi straszni tutaj ludzie później każdy obiaw normalności powoduje komplementy. Pomysł tak że te forum nie jest twoim życiem i że to wirtualne życie. Nie myśl o tym tylko o realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 4 godziny temu Chooy was to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 92 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Tak czeba tak napisał: I punie też myj mydłem bo zlapiesz grzyba jakiegoś myjac samom wodom srodek i z zewnątrz xD od mydła grzyba można złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 3 godziny temu Jak to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach