wolter 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) cos takiego na zywo obejrzec , cudownie Edytowano 7 godzin temu przez wolter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Nimfetka to mi sie kojarzy ze by lubila teatr, i operę. i inne podobne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) a tu zdzzivvko ona chce na koncert zabsona lol xD od razu wypieeerdalaj kuurwo xDDDD Edytowano 7 godzin temu przez wolter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, wolter napisał: cos takiego na zywo obejrzec , cudownie Ja z odpowiednikiem Nimfetki to bym wolał robić coś innego, bo nie jestem pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: Ja z odpowiednikiem Nimfetki to bym wolał robić coś innego, bo nie jestem pedałem to bym z nia robil po operze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, wolter napisał: Nimfetka to mi sie kojarzy ze by lubila teatr, i operę. i inne podobne rzeczy TO prawda, w końcu Nimfa ma artystyczną duszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: TO prawda, w końcu Nimfa ma artystyczną duszę zgadza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVEL 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: Ja z odpowiednikiem Nimfetki to bym wolał robić coś innego, bo nie jestem pedałem BO JESTEŚ PRYMITYWEM, ODPOWIEDNIKIEM LEŻAKA, KTÓRY MYŚLI TYLKO O KOPULACJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 2:24 najlepszy moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu tutaj wersja filmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu samoboj Javerta, powiazane z piosenka stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu wersja operowa, cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu jakbym mial sie kiedys zajeeebac to do tej piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 4:10 mistrzostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu ale tu kuuuurvva CHAMSTWO siedzi, nikt nie komentuje opery, lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu wiesniaki same, do pluga, chomonto na ryyyyj i orac pole !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 6 godzin temu typ w 4:10 sie usmiecha bo wie ze jest 2 najwaznijsza postacia w spektaklu, wlasnie popelnila samozboja, wiecej nie musi wychodzic na scene, spektakl ciagnie sie dalej, a kaska wpadla i to GRUUUBA w choooj. za to xD ja szukalem teraz gdzie to obejrzec na zywo i nie wiem xD chyba co kilka lat to robia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 6 godzin temu laski pomyslcie sie ruuhac z takim spiewakiem operowym, chcialybyscie? jaka wrazliwosc musi miec taki typ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 5 godzin temu To musicie sie nia podzielic ze szczerbatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach