wolter 2 Napisano 7 godzin temu pravvik ty masz z nia kontakt jakis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, wolter napisał: pravvik ty masz z nia kontakt jakis? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pedałfm napisał: Tak co u niej, dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, wolter napisał: co u niej, dobrze? Dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pedałfm napisał: Dobrze powiesz jej ze kolega sie martwi o nia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 7 godzin temu Filip zaraził ja choroba weneryczną bo ciągle pisze o tych seksach że się przekręciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, wolter napisał: powiesz jej ze kolega sie martwi o nia ? Nie, bo Ona jest moja a ty nie jesteś jej kolegą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pedałfm napisał: Nie, bo Ona jest moja a ty nie jesteś jej kolegą o ty !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Filip zaraził ja choroba weneryczną bo ciągle pisze o tych seksach że się przekręciła a to nie kleszcz ja zarazil? przeciez ona sie z filipkiem na zywo nie widziala? takiego zjeeeeba by nawed nie chciala na zywo ogladac, zbrukal by jej oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: a to nie kleszcz ja zarazil? przeciez ona sie z filipkiem na zywo nie widziala? takiego zjeeeeba by nawed nie chciala na zywo ogladac, zbrukal by jej oczy Pisał że memlala pasztetowa nieraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Pisał że memlala pasztetowa nieraz on sobie moze pisac tak jak lezak, a inni ich biora z politowaniem lo l xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: on sobie moze pisac tak jak lezak, a inni ich biora z politowaniem lo l xDD Jest mądrzejszy od cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Jest mądrzejszy od cb ktory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: ktory? A nieważne bo tylko w mojej ocenie i co to wnosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: A nieważne bo tylko w mojej ocenie i co to wnosi ale kto jest madrzejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, wolter napisał: ale kto jest madrzejszy ? Srilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: Srilip ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, pedałfm napisał: Nie, bo Ona jest moja a ty nie jesteś jej kolegą to dzialasz na jej szkode, bo ona chciala by na opere pojsc a ja jej moge to zapewnic, nigdy ci tego nie wybaczy jak sie dowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 5 godzin temu Wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach