RC + 194 Napisano 13 godzin temu o Tinky Winky? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 13 godzin temu Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Gemini twierdzi, że to jakiś ewangelicki pastor z USA zapoczątkował te rewelacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 13 godzin temu Nie wiem kto ale to było głupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie ale oso chozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie AI od google. W tel z androidem preinstalowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Że Tinky był peedziem ponoć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Nie ogladales teletubisiow nigdy? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Że Tinky był peedziem ponoć. Co najwyzej trans°westytą albo gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 12 godzin temu one wszystkie tak dziwnie chodzily jak pedzie. tylko ten twinky mial różową torebke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach