choooy 3 Napisano 9 godzin temu mi nimfa nie wysłała nudesa nigdy, (jedynie te od dawida widziałem) mimo ze znam ją chyba już od prawie 10 lat, kieedys pisalismy ze sobą i wręcz ją długo błagałem o to (wiem, ze żenada i cringe, ale cóz xd) więc lezakowi chyba tym bardziej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, choooy napisał: mi nimfa nie wysłała nudesa nigdy, (jedynie te od dawida widziałem) mimo ze znam ją chyba już od prawie 10 lat, kieedys pisalismy ze sobą i wręcz ją długo błagałem o to (wiem, ze żenada i cringe, ale cóz xd) więc lezakowi chyba tym bardziej nie Mi też nie wysłała mimo że jestem Jej najlepszym przyjacielem od kilku lat. Edytowano 9 godzin temu przez WACEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, RC + napisał: Pod warunkiem, że listonosz nie zapuka - wiadomo, bo wtedy cichosza i za kanapę... światła gasić, żaluzje zaciągać, by nie słyszał, że ktoś w środku a słyszałes że on znowu sąsiadke zalał wodą z wanny? xdd i to ponoc wodą po myciu, wtf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, choooy napisał: a słyszałes że on znowu sąsiadke zalał wodą z wanny? xdd i to ponoc wodą po myciu, wtf? Przeciez ten skurrwiel sie nie myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 9 godzin temu widziałem ten temat jak się z niego śmiali, bo tam w wannie ponoć odpływ zatkał i to zwykłą wodą po myciu... to chyba jakieś bagno musiał z tej wody zrobic xddd nie czaje tego, jedyne od czego się może odpływ zatkać po kąpieli to od kłębu włosów dłuższych, ale jego to nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WACEK napisał: Przeciez ten skurrwiel sie nie myje czasem musi żeby nie capić, przed wyjściem do sklepu czy urzędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, choooy napisał: widziałem ten temat jak się z niego śmiali, bo tam w wannie ponoć odpływ zatkał i to zwykłą wodą po myciu... to chyba jakieś bagno musiał z tej wody zrobic xddd nie czaje tego, jedyne od czego się może odpływ zatkać po kąpieli to od kłębu włosów dłuższych, ale jego to nie dotyczy 2 minuty temu, choooy napisał: czasem musi żeby nie capić, przed wyjściem do sklepu czy urzędu A to możliwe że on tej samej wody do mycia używa np rok żeby oszczędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jebuudd 3 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, WACEK napisał: Mi też nie wysłała mimo że jestem Jej najlepszym przyjacielem od kilku lat. Ale lezak dostał bo podoba jej się jako mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Jebuudd napisał: Ale lezak dostał bo podoba jej się jako mężczyzna Jakby dostał to by sie zatrzepał na śmierć Edytowano 9 godzin temu przez WACEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jebuudd 3 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WACEK napisał: A to możliwe że on tej samej wody do mycia używa np rok żeby oszczędzić. OSZCZĘDZA ŻEBY ZAROBIĆ MILIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WACEK napisał: A to możliwe że on tej samej wody do mycia używa np rok żeby oszczędzić. hahaha, w sumie chooy wie co on tam robi jak ciągle kogoś zalewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jebuudd 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WACEK napisał: Jakby dostał to by sie zatrzepał na śmierć Jakoś się nie zatrzepał jak widział foty od Dawida xDDD Edytowano 9 godzin temu przez Jebuudd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 198 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, choooy napisał: a słyszałes że on znowu sąsiadke zalał wodą z wanny? xdd i to ponoc wodą po myciu, wtf? Tak, pisał to w odpowiedzi na moje pytanie. Jak jest ubezpieczona to kasę dostanie, a ubezpieczalnia w ten czy w inny sposób i tak od Leżaka pieniądze wydobędzie, choćby i latami się przed listonoszem chował, bowiem prawo dot. dostarczania pism sądowych kilka lat temu uległo nowelizacji wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego - także chowanie się już mu nie pomoże. Edytowano 9 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jebuudd 3 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, RC + napisał: Tak, pisał to w odpowiedzi na moje pytanie. Jak jest ubezpieczona to kasę dostanie, a ubezpieczalnia w ten czy w inny sposób i tak od Leżaka pieniądze wydobędzie, choćby i latami się przed listonoszem chował, bowiem prawo dot. dostarczania pism sądowych kilka lat temu uległo nowelizacji wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego - także chowanie się już mu nie pomoże. Chłopak idzie na dno niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jebuudd 3 Napisano 8 godzin temu Dostał tyle od ojca, matki, siostry a traci majątek jak typowy deebil co wygrał kilka milionów w dużym lotku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jebuudd napisał: Dostał tyle od ojca, matki, siostry a traci majątek jak typowy deebil co wygrał kilka milionów w dużym lotku FAKT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, RC + napisał: Leżak twierdzi, że ma od tutejszych panien zasobną kolekcję nudesów... jeśli to prawda, to łapy nie mają mi gdzie opadać xD Ja mu wierzę. W ludziach drzemio różne dziwności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Ja mu wierzę. W ludziach drzemio różne dziwności. nie zdziwiłbym sie jakby sie okazało że ty mu swoje zwisy wysłałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 42 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ja nie pisze bezpośrednio do niego tylko do ogółu. Zapomnom za parę dni na temacie będzie coś innego o kimś innym. Ważne że nie skłamałaś to nas zbliży. Edytowano 6 godzin temu przez Tak czeba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 6 godzin temu błogosławię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 42 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, choooy napisał: mi nimfa nie wysłała nudesa nigdy, (jedynie te od dawida widziałem) mimo ze znam ją chyba już od prawie 10 lat, kieedys pisalismy ze sobą i wręcz ją długo błagałem o to (wiem, ze żenada i cringe, ale cóz xd) więc lezakowi chyba tym bardziej nie Mi tyle że przestałem zapisywac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Zapomnom za parę dni na temacie będzie coś innego o kimś innym. Ważne że nie sklamas to nas zbliży. Czy to prawda że Elcia ma owłosioną ciipe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Mi tyle że przestałem zapisywac... Kłamiesz bezczelnie. Nawet mi nie wysłała a co dopiero tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: błogosławię Tak czeba szerzyć miłość i się kochać tesz w penetracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WACEK napisał: Czy to prawda że Elcia ma owłosioną ciipe? Lasera nie ma na szczęście nie wiem jak można z lenistwa się tak oszpecic jak nimfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tak czeba szerzyć miłość i się kochać tesz w penetracji Najpierw czeba czyjść umysł przepenetrować, a nie tak bezbożnie i po diabelsku. U ciebie nie ma czego, no ale to eli problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WACEK 9 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Lasera nie ma na szczęście nie wiem jak można z lenistwa się tak oszpecic jak nimfa Elci nie stać na laser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 419 Napisano 59 minut temu 5 godzin temu, WACEK napisał: Elci nie stać na laser Bez jaj, jedna sesja to koszt około 300zl wiec nie duże pieniądze, ale jak narazie nie czuje takiej potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 42 Napisano 47 minut temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bez jaj, jedna sesja to koszt około 300zl wiec nie duże pieniądze, ale jak narazie nie czuje takiej potrzeby. Weź tego nie rób igielki to afrodyzjak co odróżnia zyjom od sztucznej tpe. Tam powinien być kot z czasem dla odmiany też fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach