Nemesio Cervantes 346 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Co Ty znowu o tych facetach? Ma dziewczynę i chce kupić mieszkanie. Nawet ślub planują. Czemu mu to robisz? Lub robisz sobie ze mnie jaja? wczesniej tak pisał... ostatnio zmienił styl i jak rozumiem tez legende... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 98 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: .. on sie podlizuje i walczy o ich prawa liczac ze zlapie za cycka... na marszach tacy najglosniej krzyczą. ja mam dziewczynę i pasierba jełopie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 98 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: wczesniej tak pisał... ostatnio zmienił styl i jak rozumiem tez legende... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 9 godzin temu 33 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: ja mam dziewczynę i pasierba jełopie xD alfa szmaci beta placi.... tak Cie widze kolego. a na kafe bialorycerz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 98 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: alfa szmaci beta placi.... tak Cie widze kolego. a na kafe bialorycerz... a czy ja pytałem jak mnie widzisz ? nie obchodzi mnie co o moich wyborach sądzą inni bo to ja muszę z nimi żyć bez kitu współczuję ci bo najwyraźniej bardzo się przejmujesz cudzą opinią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 27 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: alfa szmaci beta placi.... tak Cie widze kolego. a na kafe bialorycerz... 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: a czy ja pytałem jak mnie widzisz ? nie obchodzi mnie co o moich wyborach sądzą inni bo to ja muszę z nimi żyć bez kitu współczuję ci bo najwyraźniej bardzo się przejmujesz cudzą opinią Co wy się tak nie lubicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 98 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, _Gretta napisał: Co wy się tak nie lubicie? kolega chyba zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 210 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, _Gretta napisał: Co wy się tak nie lubicie? Konflikty pokoleniowe we współczesnym społeczeństwie polskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach