Nemesio Cervantes 349 Napisano 3 godziny temu zawsze sie pojawiasz wieczorem... a mi zamknęli barbera i musze nowego testować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zawsze sie pojawiasz wieczorem... a mi zamknęli barbera i musze nowego testować. Masz brodę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zawsze sie pojawiasz wieczorem... a mi zamknęli barbera i musze nowego testować. W awatarze widzę bujny zarost, widzisz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 3 godziny temu Lubię to. Ktoś to kiedyś wstawił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, _Gretta napisał: W awatarze widzę bujny zarost, widzisz coś? to moje nowe alter ego chewbacca.. tamto razilo w oczy zazdrośników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: to moje nowe alter ego chewbacca.. tamto razilo w oczy zazdrośników. Pies w peruce? I co dobrze Cię ostrzygli? Ja to jeszcze płaczę po majowym podcięciu, degażówek się jej zachciało i teraz ciężko zapiąć motylkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, _Gretta napisał: Masz brodę ? strzyzenie, bez brody i wąsów. taka fryzura jak SIDE-SWEPT FRINGE mam teraz jako odrosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Pies w peruce? I co dobrze Cię ostrzygli? Ja to jeszcze płaczę po majowym podcięciu, degażówek się jej zachciało i teraz ciężko zapiąć motylkiem. pierwszy barber ktory sprawdzal czaszke i dobieral fryzure do ksztaltu. wyszlo fajnie. klimat orientalny, smarowal cytryną szyję po scieciu. wyróżnil się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pierwszy barber ktory sprawdzal czaszke i dobieral fryzure do ksztaltu. wyszlo fajnie. klimat orientalny, smarowal cytryną szyję po scieciu. wyróżnil się. Coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, _Gretta napisał: Coś podobnego? nie polak, chyba turek albo okolice bliskiego wschodu. niezle nie? kto by przypuszczal ... na yt pokazują ze barber dodatkowo masaz glowy robi, ciekawe czy to standard tam w turcji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to moje nowe alter ego chewbacca.. tamto razilo w oczy zazdrośników. Najbardziej ci zazdrościli tego typa, co ukradłeś z neta i watwiles, za niby to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 2 godziny temu I jak twoja teoria, że ja prosiłem o nudesy? Elcia ci napisała jak było? "Mam info z pierwszej ręki" co za dzban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: nie polak, chyba turek albo okolice bliskiego wschodu. niezle nie? kto by przypuszczal ... na yt pokazują ze barber dodatkowo masaz glowy robi, ciekawe czy to standard tam w turcji.. 34 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pierwszy barber ktory sprawdzal czaszke i dobieral fryzure do ksztaltu. wyszlo fajnie. klimat orientalny, smarowal cytryną szyję po scieciu. wyróżnil się. Chciałabym żeby tacy fryzjerzy byli u nas. Bardziej to że dobiera do kształtu głowy. Czyli zna się na rzeczy I byli tacy fryzjerzy z powołania. Na zarost włosa patrzyli czy to przy grzywce czy z tyłu głowy czy to wyjdzie jak klient chce. Miałam taką fryzjerkę ponad 10 lat na krótko się podcinałam. Super wycieniowane itd. Edytowano 2 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 412 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, _Gretta napisał: Chciałabym żeby tacy fryzjerzy byli u nas. Bardziej to że dobiera do kształtu głowy. Czyli zna się na rzeczy I byli tacy fryzjerzy z powołania. Na zarost włosa patrzyli czy to przy grzywce czy z tyłu głowy czy to wyjdzie jak klient chce. Miałam taką fryzjerkę ponad 10 lat na krótko się podcinałam. Super wycieniowane itd. Ogólnie barberzy lepiej to robią bo są od męskich fryzur a nie jak zwykly fryzjer od wszystkiego. Na ale tez i lepiej kosztują niż zwykły fryzjer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 43 Napisano 1 godzinę temu Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 241 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ogólnie barberzy lepiej to robią bo są od męskich fryzur a nie jak zwykly fryzjer od wszystkiego. Na ale tez i lepiej kosztują niż zwykły fryzjer. Barbet w zasadzie jest od strzyżenia brody i wąsów. Od jakiegoś czasu fryzjer męski nazywa się barbet i więcej kasuje za ostrzyżenie głowy. Taka moda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 241 Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie polak, chyba turek albo okolice bliskiego wschodu. niezle nie? kto by przypuszczal ... na yt pokazują ze barber dodatkowo masaz glowy robi, ciekawe czy to standard tam w turcji.. I tu odkryłeś uprzywilejowanie kobiet. Fryzjer kobiecy robi masarz głowy. Nie trzeba jeździć do Turcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, Malowany napisał: Najbardziej ci zazdrościli tego typa, co ukradłeś z neta i watwiles, za niby to ty hehe przyleciał jeczydoopa z priva. Skoro laski nie chcą z tobi pisac to czas spojrzec prawdzie w oczy... jestes marny w te klocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, miramar napisał: Fryzjer kobiecy robi masarz głowy. Nie trzeba jeździć do Turcji. A w życiu... Kiedy podczas czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 412 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, miramar napisał: Barbet w zasadzie jest od strzyżenia brody i wąsów. Od jakiegoś czasu fryzjer męski nazywa się barbet i więcej kasuje za ostrzyżenie głowy. Taka moda. No wiem, wiecej kasuje ale robi to lepiej niż zwykły fryzjer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Malowany napisał: I jak twoja teoria, że ja prosiłem o nudesy? Elcia ci napisała jak było? "Mam info z pierwszej ręki" co za dzban ona raz sie gniewa raz sie godzi, wszyscy pamietają jak sie obsralles jak ci jazde zrobiła takze ten.. dorosnij do wieku dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, miramar napisał: I tu odkryłeś uprzywilejowanie kobiet. Fryzjer kobiecy robi masarz głowy. Nie trzeba jeździć do Turcji. 1sze slysze o masażu w damskim fryzjerze. cos kręcisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ogólnie barberzy lepiej to robią bo są od męskich fryzur a nie jak zwykly fryzjer od wszystkiego. Na ale tez i lepiej kosztują niż zwykły fryzjer. Damski to nie berber też powinien znać się na kobiecych fryzurach.Z tego co widzę to opanowały 2 fryzury na krzyż i niewiele więcej. Za to brylują w koloryzacji co mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: 1sze slysze o masażu w damskim fryzjerze. cos kręcisz... Chyba przy myciu, gdy się idzie z brudnymi włosami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Daniel86 napisał: Dobrej nocy. Dobranoc :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, _Gretta napisał: Chciałabym żeby tacy fryzjerzy byli u nas. Bardziej to że dobiera do kształtu głowy. Czyli zna się na rzeczy I byli tacy fryzjerzy z powołania. Na zarost włosa patrzyli czy to przy grzywce czy z tyłu głowy czy to wyjdzie jak klient chce. Miałam taką fryzjerkę ponad 10 lat na krótko się podcinałam. Super wycieniowane itd. nom, bywają tacy z powołania, moze tacy traktują to jako pasje nie zarobek. i nie kazdy umie cieniować, choc uważam ze cieniowanie jest podstawowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 241 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, _Gretta napisał: A w życiu... Kiedy podczas czego? Przed strzyżeniem. Przy myciu głowy. Zawsze muszę się od tego opędzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 241 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: 1sze slysze o masażu w damskim fryzjerze. cos kręcisz... Idź do damskiego fryzjera a się przekonasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miramar napisał: Przed strzyżeniem. Przy myciu głowy. Zawsze muszę się od tego opędzać. Tak myślałam Umyj głowę sama.Ja przychodzę już z umytymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach