Śliwka w Polonezie 190 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, Tak czeba tak napisał: Żyj swoim życie nie innych ja przynajmniej roocham se co piątek A w pozostałe dni gwałcisz martwą naturę. Brawo, wygrałeś życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 20 Napisano 9 godzin temu Wstalam na kanapkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu haha ja tam lezaka bronil nie bede, bo sam po mnie jechal wiele razy, ogolnie nic tylko spakowac salowa magde aka niemaszuprawienien, sruna taksowkarza, szczerbatego owsika i lezaka 13cm podlasie i wyslac na ksiezyc tych odpadow, bedzie spokoj przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, The Broken Places napisał: piizde to ty masz zamiast mordy ty szczerbaty glonojadzie, znikaj z salowa i srunem i nie wracaj ty nigdy nikogo nie wyruuchasz bo jestes goownem, ktory ruucha wlasna matke i nic wiecej, ty szczerbaty koniotrzepie ZARAZ CIĘ ALFONS WYRUUUCHA I BĘDZIE SPOKÓJ NA FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu zryj kanapke z kuupy owsika z druga warstwa kuupy lezaka z osranego kibla mniam mniam jesz to ze smakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 20 Napisano 9 godzin temu Wstalam na kanapkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu zaraz to ty jestes bakteria pieerdolona i matka sie wstydzi za ciebie, wez wypad i nie wracaj szczerbaty goownojadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Wstalam na kanapkie . Edytowano 9 godzin temu przez Enlighten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu forum to ci ktos zrobi z ryja w koncu i bedziesz mial forum ty koorwa kozaku w internecie piizda w swiecie pieerdolony lyszkowitzki wojownik koniotrzep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, The Broken Places napisał: zaraz to ty jestes bakteria pieerdolona i matka sie wstydzi za ciebie, wez wypad i nie wracaj szczerbaty goownojadzie Filipku weź leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu ty pierwszy zdychaj owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Enlighten napisał: A Z CZYM Nie widzialam tego co sryn napisał wyżej. Przypadek nie sondze xD z serem topiony plaster. Ide spac dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu a ty wez kuutasa lezaka do japy szczerbaty, no juz,, ale najpierw zabieraj salowa sruna do statku i wypad na ksiezyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu to idz ale zabierz szczerbatego ze soba niech poczuje cieplo kobiety w koncu biedak, i niech sie oderwie od cycusia mamusi w koncu, 35 letni praawik haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu a nie sorry, przeciez szczerbaty sypia ze swoja stara i ja ruucha bo ojciec w pierdlu a siostra uciekla gdzie pieprz rosnie XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, The Broken Places napisał: a nie sorry, przeciez szczerbaty sypia ze swoja stara i ja ruucha bo ojciec w pierdlu a siostra uciekla gdzie pieprz rosnie XDD A tobie nawet Justyna nie chce dać ciiipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu no i dobrze, nie chce cipy Justyny, za to ty idz ruuchac swoja matke, bo to jedyna kobieta z jaka kiedykolwiek zamieszkasz pod jednym dachem smierdzielu szczerbaty owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, The Broken Places napisał: no i dobrze, nie chce cipy Justyny, za to ty idz ruuchac swoja matke, bo to jedyna kobieta z jaka kiedykolwiek zamieszkasz pod jednym dachem smierdzielu szczerbaty owsicki Lepiej z matką niż dawać duupy obcemu facetowi za mieszkanie jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 364 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Wstalam na kanapkie Ja mam sernik i chipsy paprykowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu buahahah ty szczerbaty goownojadzie nie porownuj mnie do siebie owsicki deebilu, bo to ty dawales doopy kotarbie za dino i andrzejowi na dzialce i to wiele lat temu ty tepy owsiku kryptopeedale co sie boi wstydzi przyznac do swej prawdziwej orientacji, jak ja toba gardze ty koorwo, nie jestes nawet warty zeby splunac na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 20 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja mam sernik i chipsy paprykowe Jeszcze krakers i idę spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Anus 0 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Kaszalotte napisał: Smutno mi Boże Trzeba było roochać jak miałaś okazje XD https://files.catbox.moe/7vk8e8.gif zazdro ...? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 214 Napisano 9 godzin temu Yyy niekoniecznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 20 Napisano 9 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu srun wypad rozwoic ukraincow po wroclawiu ty tepa bakterio albo szczerbatego zabierz niech zjeeb ma cos od zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 214 Napisano 9 godzin temu Matko co za zbok szkoda gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu swoj do swego ciagnie ty tez jestes jak mucha ty wielbladzie i ciagnie cie do goowna zcyli do sruna z wroclawia i szczerbatego z lyszkowice glowackiego 44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 9 godzin temu robisz im loda ze smakiem kaszalotte ty tepa amebo i lykasz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach