Spaghetti... 166 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu do I feel lucky? well, do you, punk? B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 5 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 5 godzin temu W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh https://youtu.be/RS83aTbjZeQ?si=mq8rzNh6-W1EMQgD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Bardzo mnie to interesuje ... Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 5 godzin temu A co mnie to interesuje z kolei? Zresztą masz rację słuchaj se sam tego szitu w zapętleniu. Ciao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: A co mnie to interesuje z kolei? Zresztą masz rację słuchaj se sam tego szitu w zapętleniu. Ciao Skoro Cię nie interesuje, to nie musisz wchodzić w mój muzyczny teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Skoro Cię nie interesuje, to nie musisz wchodzić w mój muzyczny teren Chciałam se posłuchać muzyki ale zapomniałam że zawsze masz jakieś sapy i nie jestes normalny. Nawet ja mam czasami naiwność w sobie. Już nie wchodzę. Zegnam i spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Chciałam se posłuchać muzyki ale zapomniałam że zawsze masz jakieś sapy i nie jestes normalny. Nawet ja mam czasami naiwność w sobie. Już nie wchodzę. Zegnam i spjerdalaj Nie bronię Ci słuchać i pisać, ale każdy tekst z mojej strony odbierasz jak atak i słownictowo końcowe to potwierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 5 godzin temu my name is maximus decimus meridus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 38 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Ty lubiłaś wstawiać wokale czarnych z dobrymi głosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 4 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 2 godziny temu jestem bardzo wylewny... bo mnie boli nie 500zl renty za 35 lat pracy? oszukali mnie banda zlodziei polskich decydentow koorwa takich jak tu chodza nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach