Onaaaa 480 Napisano 8 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 8 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Pamiętam z radio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. Spoko ma głos i piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 8 godzin temu A ty jaki masz glos babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, Spaghetti... napisał: .. Fajna piosenka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 8 godzin temu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Rosetta Stoned napisał: A ty jaki masz glos babka Chùjowy. Ale ja nie śpiewam publicznie bo mam starego pieśniarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 8 godzin temu Ja bylem kiedys na karaoke to spiewalem po paru piwkach Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Fajnie bylo potem stoje przed pubem pale fajke a tu jakas blondyna z zielonymi oczami mnje za ramie i mowi idziemy spiewac razem i spiewalismy a ja sobie ja pomacalem Szkoda ze nie wychodze do ludzi sie bawic tylko gnije w domu na jakichs kafeteriach zjeebanych Edytowano 8 godzin temu przez Rosetta Stoned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 7 godzin temu :)) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Fajna piosenka. Nie do końca, nieznajoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. A co Ty tutaj robisz Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 7 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu Patrze czy znowu swoje schizolskie guwno wrzucasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 7 godzin temu Patrz, czy ja Ci bronię Boni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 44 Napisano 7 godzin temu Łee..na różowo... To jeszcze raz.. Coś starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 6 godzin temu 52 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie do końca, nieznajoma Fajna bo nie ma w niej nic tragicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 328 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. No jak to kto? Wiadomo że ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No jak to kto? Wiadomo że ojciec. Przecież ma fajny głos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież ma fajny głos. Taki sobie, jak ma się opór kasy to każdego można nauczyc śpiewać, a do tego jak się ma slawnego i wplywowego ojca to juz w zasadzie nic więcej nie potrzeba żeby sie wypromowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Taki sobie, jak ma się opór kasy to każdego można nauczyc śpiewać, a do tego jak się ma slawnego i wplywowego ojca to juz w zasadzie nic więcej nie potrzeba żeby sie wypromowac. Wiem miala łatwiej o wiele łatwiej niż zwykły człowiek. Mimo to mi sie podoba jak śpiewa. Jej piosenki maja to coś. Zresztą w życiu trzeba mieć szczęście bez tego ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach